Pertefeza Kızlar nişan geldikten sonra aynı şekilde mi devam ediyor akıntı yoksa nişan gibi akıntı 1 kere mi gelir biraz değişik cümle kurdum ama anlayanlar bilgisi olan cevaplayabilir miii
Tugcelb Pertefeza benim nişanım geldiğinde küçük bir parça geldi akşam üzeri 4 gibi sonra akşam saatlerinde ise biraz daha fazla şekilde gelmişti bir daha da gelmedi. 3 gün sonra doğumun oldu
Merymklc Pertefeza bende 1 kere geldi kan rengine yakın olmasa da pembemsi akışkan bişeydi ve ve bende 1 kere geldi
kahvesever__ Pertefeza kişiden niye değişiyor bazıların ki kanlı geliyor bazıların ki kahverengi arada kanlı oluyor ama benim ki beyaz şeffaf ve jel gibiydi
Pertefeza kahvesever__ işte renklerini ayırt edemiyorum beyazımsı yada jel gibi yada sarımsı bunlar bende arada oluyor söylemesi ayıp sümüğümsü şeklinde ayırt edemedim o yüzden
Pertefeza Tugcelb benden arada sümüğümsü bazen şeffaf bazen sarımsı bazen yeşilimsi ama kahve gibide tam ayırt edemiyorum öyle geliyor son 1 haftadır o yüzden anlayamıyorum tek seferlik mi yoksa devamlı mı diye o yüzden sordum bacım
Cerennn1 Pertefeza Benim pembe renkli tek bir sefer geldi birkaç saat sonra suyum tamamen geldi ve doğum yaptm
Tugcelb Pertefeza sümüğümsü bende de geliyordu günlük , mantar vardı bende ondan kaynaklıydı. Ama nişan geldiğin de yine sümüksü ama içinde ip gibi pembemsi kahverengi bir çizgi gibi birşey vardı o zaman nişan olduğunu anladım canım
Zynpbr00 Pertefeza Benim nişanim geldi sonra artarak devam etti ped takmam gerekmisti. Akşam nisan geldi sabahada doğurdum
Pertefeza Tugcelb Allah’a şükür mantar vs yok ama yine de şu renk gelir şöyle olur bir sürü şey okuduğumdan yada duyduğumdan anlamadım 🥲