Duygu2727 Kızlar iyi akşamlar genelde erkek bebek sağ tarafta olir derler ama ben kontrole her gittiğimde doktor sol taraftan bakıyor bu durumu yaşayan var mı
Tiiffany Duygu2727 benımde hep sağda. 2 oglum var. İlkini hatırlamıyorum ama 2.ve su an ki oglum hep sagda durur
Babykalamar Duygu2727 benimde sagda galiba ayaklarini solda hissediyordum hep. Simdi dogum pozisyonuna gecti gerci
Duygu2727 Daha yeni gittim bugün kontrole sol taraftan baktı doktor netten araştırınca da herkes sağ yazmış burdan sormak istedim 🙂
Babykalamar Duygu2727 benim doktorum genelde sagdan bakiyordu sizin haftanizda ultrasonda. Ayaklari hep soldaydi cok net elleri kafasida sagdaydi.
Elaa_gozz Duygu2727 genelde sağda canım ama bazen hareket edip tekme atıp kendini dayayınca falan sola da geçiyor ama çoğunluk sağ tarafımda
Emineedrk Duygu2727 Benimkide hep sağda hatta bazen karnımın yanından belime gecicekmiş gibi hissediyorum 😂😂
Busrasakarya Duygu2727 ben artık inanmıyorum sağda solda olmasına yada ekşi tatlı yeme olayına. Benim bebeğim kız 33.haftadayız. Bebegim hep sağdaydı ve hamileliğin basından beri hep tatlı yedim tuzlu ve ekşi asla yemedim😂
Duygu2727 Busrasakarya aynen bnde canım hamileliğimin ilk başından beri acı ekşi yiyorum tatlıdan midem bulanıyor ☺️