EdaFurkan melekkkosman hayır hiç birşey yokken oldu yatıyordum birden su gelmeye başladı banyoya koştum 😂
deletedmom507 EdaFurkan bi anda su mu geldi başka belirtin var mıydı bugün karın ağrısı mide bulantısı falan
Aeifelif Bnde 39+5 im dogumu bekliyorum ama gelen giden yok malesef brkliycez bakalim.ne zman gelmek istiycek paşa
EsraDabakzkal Kızlar gelemeyen bebişlerin çoğusu erkek galiba. 👶 benimde oğluşum olcak. 38+2 yim bir umut bu aralar gelir diye bekliyorum ama bakıyorum erkek bebekler geç gelirmiş diyorlar doğru galiba 🤦🏻♀️
S3vk4n 39+1olucaz 12den sonra ama gelen giden yok benim kız benim gibi inat olucak sanırım hamilelik boyunca yatan ben 2 gündür enerji patlaması yasiyorum resmen yerimde duramıyorum😂😂
2delibeni7 Benim de 40+4 gece yarısından sonra 40+5 olcam beklemedeyim. İnş senn gibi benim de gelir hemen 😙😙
2delibeni7 EdaFurkan ikimizinde günü aynı canım ben daha beklemedeyim. Su gelmeden önce bir belirti vs oldumu. Lütfen bana yaz çok mrk ediyorum seni. İnş hayırlısıyla yavrunu alırsın kucağına.
Aysehatun EdaFurkan ayy hadi hayırlısı canım nasıl geldi birden mi suan napiyorsun hastaneye mi gidiyorsun cok mu geldi bizide aydinlat 😇 saglikla sihhatle gelsin insallah bebis
Sevdaa5858 40+3 olcak🤭gece sancım oluyor.ama gündüz hiç olmuyır.hiç açılmada yok.sabrım kalmadı valla.strese giriyor artık.sezarysnmı olsam diye düşünüyorum 🤔 salı günü terminin var olmasda sezaryen istediğimi söylücem.yoksa Çatlıcam🤯🤯
Hyryemstfa Ay bende aynı durumdayım 39+0 olduk adet sancısı gibi agrım var ama nts de sancı çıkmıyor beklemekten sıkıldım 😬