Fatmagvn 35 haftalık hamileyim iki haftadır vücudumda kaşıntım var geceleri kasinmaktan uyuyamıyorum gündüzlerim de kabus oldu gecelerim de , doğuma kadar nasıl dayanırım bilmiyorum cildiyeye mi gitsem acaba 😣🙁
Sefanur Fatmagvn benimde bacaklarım çok kaşınıyo hatta sivilce gibi kızarık oldu birsürü hemde doktoruma gösterdim krem verdi kaşıntısını alıyo biraz ama geçirmiyo şimdilik rahatşa uyuyabiliyorum bi doktoruna söyle istersen sende canım
Hayalvemasal00 Fatmagvn bnde kasiniyordum kaşıdım ve çatladım sakin kasima nemlendiri butun vucudunu ve masaj yap
Ceylin8 Fatmagvn dusta cikmadan zeytinyag sur kuzum vucutuna biraz bekle suyunu dokun bornozla biraz dur benim oyle gecti bende oluyordum hala izleri var yaralarin en etkili zeytinya
Tugcec01 Fatmagvn balım cildini nemlendir cildin gittikçe geriliyor doktoruna bir daha danış derim ama mutlaka cildini nemlendir derim
Sumeyyye Gebelik kolestazı olabilir test yaptırın aksatmayın sakın eğer öyle bişey varsa 37. Hafta da alıyolar beneği riske atmamak için
Fatmagvn Sefanur söyledim karacigere baktir dedi bişey çıkmadı ordan da yapacak birşey yok dedi bana:(
Fatmadeniz Ben iki Aydır kaşınıyorum kolestaz ama ast veya alt yüksek degıl Alp yüksek buda safra kanallarını tıkandıgı için kaşıntı var ilaç kullanıyorum ursofalk ama kaşıntıyı azalttı halen var heryerım yara içinde ve izleride kalıcı
Fatmagvn [bilinmeyen] duşa da girsem kasintim geçmiyor karnımı nemlendiriyodum sadece ama orası da kasiniyo yine🙁
Fatmaasel Benimde aynı şikayetim var 36 haftalığım ve 1 aydir çekiyorum vücudum yara içinde kolestaz çıkmadı cilt kuruluğu olmuş kan değerleri normal hem kadın doğum hem cildiye muayene etti bişey çıkmadı cildiye doktoru çok sık duş alma ve ılık suyla yikan dedi kullandığım duş jeli veya şampuan cilt kuruluğu yapmış olabilir hamilelikte normal dedi losyon ve krem verdi ama 5 gün kullan desi.hindistan cevizi yağı kullan bitkisel yağ veya krem kullan dedi kasintilarim hafifledi
ebru23 Fatmagvn bol bol nemlendir vucudunu bide bende pamuklu taytimi giyince yatamiyorum kasiniyorum