Hilal3425 1oguzannesi istanbuldaydanız hamile manavları var 7/24 açık geçen eşim aldı benim canım istemişti 140 TLydi
mrsperaa Sibel3465 büyük manavlar da oluyo bende 8. Hafta da aşermiştim eşim hemen bulmuştu ama 3 taneydi olsun dedim 😀
1oguzannesi Sibel3465 olsada çok pahalıya mevsimi olmayanlar valla hem zor bulunuyo hem ateş pahası 🥺
Elifdamlayildiz Benimde geçen kokusu burnuma gelmişti bı anda ilk defa bişey asermistim sanırım ama olamiyacagini bilince çok düşünmedim şimdi gene aklıma düştü 🥺
1oguzannesi Elifdamlayildiz ay benimde kokuyo burnuma valla anlatamam , yaz hamilesi olmak vardı hep yaz meyvelesi arıyor gözüm ama bu bildiğin kokuyo burnuma ya geçenlerde çilek aşerdim böyle 3_5 tane buldum yedim inanılmaz iyi geldi bunu bulmam zor tabi 🥺
Elifdamlayildiz 1oguzannesi çilek gene oluyor buralarda pazarda falan da kavun ya bı de koy kavunu kokusu ya ilk defa başıma geldi şaşırdım ondan önce canım bişey isteyince aserdim sanıyordum asermek buymuş asıl buram buram kokulu hatta başta çözemedim bı kaç dk sonra kavun olduğunu çözdüm 😂
1oguzannesi Elifdamlayildiz aynen valla canım bişey isteyince asermek sanardım bende iki gündür kokuyo burnuma sanki önümde tabakla kavun var öyle gerçek anlamda kokusunu alıyorum yok böyle bişey valla , çilek milek hikayeymiş ölüyorum kavun diye 😄
Sahnedekimadam https://www.sebzemeyvedunyasi.com/hamile-meyve İstanbul ulusta gebeler için meyveler olduğunu duymuştum🙏🏼
nevzatbaskomser 1oguzannesi Ay inşallah bulursunuz ben de şeftali aşeriyorum bulamadım. Şeftalili bir şey kesmiyor, dondurulmuş gibi de istemiyorum nefsimi köreltmeye çalışıyorum
1oguzannesi nevzatbaskomser şeftali geçen internetten manavda gördüm ama işte tadı nasıl bilemiyorum satışta vardı