Buseufuk1531 Kızlar benım evimin tadılatı hala bıtmedi tam yerleşmeme kafadan 1 hafta var dıyeyım.36+3 günüm hastane cantamı hazırlamadım daha sadece bebegın kıyafetleri yıkandı o kadar .Kuafore gıtmedım ne zaman temızlıge gıtmem gerek ? Çantayı hazırlamaya başlamalımıyım bebek sürpriz yapar mı acaba
Kubrabyrmm Buseufuk1531 ben bavulumu çarşaf yorgan kıyafet hepsini yıkayıp ütüledim hurçlara kaldırdım 36+4 üm ne olur ne olmaz erkenden gelir vs Kuoföre de gitmedim Venüs’ün mor başlıklı jiletiyle ayna karşısında yapıyorum ağda kasılmaya yol açıyormuş
Aslihanfs Hastane çantanı en kısa sürede hazırlamalısın onun için geç bile kalmıssın, evin büyük temizliği bitain en son günlük süpürüp silme kalsın bence, Bende 37 nin başında ağdamı da yaptırdım beklıyorum ani bir durumda hersey hazır olmalı💙
Buseufuk1531 Aslihanfs amin inşallah tesekkur ederım ❤️yenidoğan için en uygun rahatlıkla gıydırebılen zıbın atlet vs hangısı oluyor acaba ben bılmıyorum da .ben hep çıtçıtlı almısım.Bu kıyafetın daha basıt olanları varmıs galıba yandan gıydırebılen onun adı nedır bılıyormusunuz siz arkadaşım 🌸
Aslihanfs Buseufuk1531 ben de hep çıtçıtlı kullandım oğluma ama e bebekten ve lcw den alıyorum bi iki defa minico dan almıstım okadar sert ki kumaşları rahat kullanamadım