Vildantas Kızlar bugün belimin ortasından kalçama doğru yayılan bi agri oluyo ara sıra proluton Ve progestan kullanıyorum . Bugün proluton ignemi vurdurdum karnimda sancı yok . İlk gebeligim henüz 11 haftalık . Sizce bu normal mi 😞
Mincik Vildantas ben de 9 haftalıkken o ilaçları kullanmıştım. Böyle ağrılarım oluyordu. Regl olacakmış gibi hissediyordum. Doktorum normal demişti
designermoms Vildantas ben 18 haftalığım hala bel ağrısı yaşıyorum doktorum bebeğin ağırlığını oraya verdiğini söyledi 5. aydan sonra pilatese başlayacağım tek umudum o
Bernnnaaaa Vildantas ben hamile olduğumu bel ağrısından anladım doğurana kadar da artarak devam etti ağrısı doktorum normal dedi bende progestan kullanıyordum üzerine spinal sezeryan oldum artık hiç geçmiyor 😅
Vildantas Mincik bana 6 haftalıkken verdi önceden hafifliyordu vurduğumda bugün değişik bi sekilde ağrı var belimde kanama leke vs yok 😖
designermoms Vildantas ilk haftalar yorulunca ağrıyordu uzun süredir ev işi yapmıyordum çalışıyorum oturduğum için sırtımdan belime çok ağrı giriyor doktor ağırlığını oraya veriyor demek ki hamilelik boyunca o bel ağrısını çekeceksin dedi bugün kendimi iyi hissediyordum temizlik yaptım evde yine belim çok ağrıdı duşa girdim rahatladım biraz 🥲 bu benim kaderim sanırım
designermoms Vildantas 17+6 bugün ama bebeğim bir hafta ileriden gidiyormuş geçen gün 18 buçuk haftalık dedi
Vildantas designermoms maşallah 🧿 rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah 😍 2 haftaya kadar normal olduğunu söylüyorlar ama
designermoms Vildantas teşekkür ederim 😍 doktorum da iyi bir şey olduğunu söyledi sadece doğumu etkileme ihtimali var onu düşünüyorum iri bir bebek olursa normal doğum yapamayız dedi ben de hep normal istiyordum bakalım ne olacak 😁
Vildantas designermoms iri bebeklerin doğumu çok Zor oluyor ama inşallah zorlanmazsiniz kolaylıkla olur 🙏😍😊