MerveSoner45 Kiz bebek solda erkek bebek sagda diyorlar buna gore bebekleriniz ne tarafta cinsiyetiyle yazarmisiniz :) dogruluk payini merak ediyorum da
Mom-babyyy MerveSoner45 sağ sol fark etmiyor ya ama doktorum o zaman şey demişti anne ne hissediyorsa çoğunlukla doğru çıkıyor diye benim kız geçiyordu öyle de oldu😀
Busraseren94 Sahnedekimadam Merhaba ben anlamıyorum siz anlıyorsanız yorum yaparmısınız rica etsem :)
Kanatlarimruhumda Songul1359 Ben de anlamiyorum. Bir de neye gore ultrason goruntusune gore mi bana gore mi 😂
MerveSoner45 Esime ultrasona bak diyorum o diyor kafasi sag da guluyor bana yatinca karnina koy resmi diyor hakikaten sagda oluyor hahahah cidden biri aciklasin 😄😄
MerveSoner45 Mom-babyyy benim erkek geciyor icimden ama hayirlisi bakalim cunku kizimda dogana kadar kusmustum cok kotu bi hamilelik geçirdim ama maasallah bunda sadece 4 hafta falan bulanti kusma oldu o kadar
Busraseren94 Sahnedekimadam daha büyük görüntüsü var onada erkek yorumunu yaptılar. 2 tane oğlum var çok isterim 1 kız olmasını 🥰 Tabi Rabbimden ne gelirse başımızın üstünde yeri var:) yorumunuz için teşekkür ederim 😊