Ozgeeeee34 minikmucizem__ 9 aydır deniyorduk canım doktor pkos var dedi tedavi gördüm klomen falan kullandım işe yaramadı bu ay rahim filmi çekildim şubatta aşılama olacaktım inşallah bu ay tutmuştur canııım 🤲😘 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲💕🌸
Betus16 Ozgeeeee34 Hayırlı olsuunnn🧚 Çok sevindim adınıza, Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin 🥰
minikmucizem__ Ozgeeeee34 yaa çok sevındım senın için. Rahım filmi çekılip o ay hamıle kalan çok var. İnşallah sende saglıkla kucagına alırsın ya🌸
Senemsu Ozgeeeee34 canım hamilelik var gözüküyor ama yarın kesin kan testi ve derim❤️Şimdiden hayırlı olsun🌺
Ozgeeeee34 Betus16 çoook teşekkür ederim canıııım amin inşallah 🤲💕🌸 Allahım isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲💕🥰
Ozgeeeee34 Mrveem yok canım yapmadım doktora gidiyordum sürekli doktorum çatlamak üzere dedi öylelikle ben 15 Ocak olarak hesapladım yumurtlama günümü
Ozgeeeee34 Bircanyavuz googleya img yukle yazzz ilk cıkana tıkla resım yukle ye tıkla resim sec ve yukle yukleyince asagı git kopyala yazar orda ona tıkla buraya yapıstır bana da bi arkadaşımız söyledi 🤗
Ozgeeeee34 minikmucizem__ amiin inşallah canııım çook teşekkür ederim ❤️🎈 Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🤲❤️
CeydaST Ozgeeeee34 ne kadar sürede belirdi? Bir de Bi test daha yapmalısınız. Ben bu testlerde pozitif gördüğüm ama aslında gebe olmadığım zamanı biliyorum. İnşallah tekrar pozitif çıkar 💞 farklı bir kaset test ile deneyin
Ozgeeeee34 CeydaST evet onu bende düşündüm canım 3 tane test yaptım sonra hemen acile gidip kan verdim 🙈🤲😘🌸