Burcuer Melek_gunduz46 sırt ağrısı ne zaman başladı benim de tam sırtımin ortasına bıçak sallanıyor gibi oluyor üsttum mü hormon Artışı mı bilemedim
Umutlubirkadin Elfida0606 ilk oğlumda adetten 25 sonra bulantılar oldugu icin hastaneye gittiğimde beta 2.19 du üzülmüştüm 15 gun sonra bir daha bulantım oldu betamın 800 lerde olduğunu öğrendik Mucizelere inanın
Senatuna71 0,65 ile kanda 3 kere negatif gebelik sonucu alıp lekelenmem ve kanamam olunca acaba kist falan mı var ondan mı böyle diye gidip 12 gün sonra 4 haftalık gebe olduğumu öğrendim siz düşünün 😉😅😂😂
Elfida0606 Senatuna71 aaaa gerçekten mucize gibi birşey 🙈🙈 rabbim inşallah banada nasip eder 9 gün nasıl bekliycem bilmiyorum 😍😍😍
Senatuna71 Elfida0606 gerçekten öyle oldu rabbim sana da nasip etsin inşallah kuzum gönlündekini ve isteyen herkese kimsenin kucağı boş kalmasın inşallah . Sağlık ocağına gittim adetim 1 hafta gecikti bende acaba hamilemiyim ki dedim test yaptım negatif sonra 3 gün sonra hastanede tekrar negatif ve ağrım oldu lekelenmem de vardı hastaneye gidince tekrar kan bakıldı yine negatif sonra 1 hafta sonra kanama gibi başladı azalarak devam etti yani leke leke ama afedersin tuvalete gittikçe geliyordu iç çamaşırımı falan kirletmiyordu öyke ara ara iç çamaşırım oluyordu bende acaba kist oldu da o mu sebep oluyor yada rahimde polip falan mı oldu da adet olmuyorum böyle lekeleniyorum dedim kadın doğuncaya gittim anlatınca alttan muane sırasında 4 haftalık kesem olduğunu söyledi ki gel görki hepsi 12 gün için de oldu tabi ben şok 😅😅
Elfida0606 Senatuna71 ayy ne kadar farklı 😱3 kere negatif nasıl çıktı acaba birde hepsi 12 gün içinde 🙈🙈
Senatuna71 Elfida0606 çok tuhaf oldu yani kan da bile negatif sonuç aldım 3 kere düşün 0.65 den yükseldim akıntın falan var mı kahverengi
MerveSinan Elfida0606 1 hafta icinde gebelik testinde silik cizgiyi gormustum.Artis hizi gebelikten gebelige degisiyor.İlk gebeligimde cok yavas artiyordu.Simdikinde ise daha hizliydi.