CeydaST Sahnedekimadam ay benimki de havuçmuş. şimdi bi sürü havuç var büyük kalın olan mı yoksa baby havuç mu aksdjlasdkm
Tubatgn Sahnedekimadam Bunlar sadece tatlı birer benzetme annemiz 🌺 her yerde internette ve doktorların kitaplarında da aynı haftalarda aynı meyve ve sebzeleri görürsünüz amaç sadece tatlı benzetmeler ile yüzünüzü güldürmek 🥰
Elifdamlayildiz Domates gene olurda bı aciklamasi pırasanın açıklaması olamaz çökük normal biseyken ince uzun biseye mi dönüyor..🙊ben şu an erikmisim mesela yeşil küçük erik mi mor büyük erik mi 😂🤣
AyFa1608 Elifdamlayildiz benimde bu uygulamada hindistan cevizi başka uygulamada yeşil soğan diyor çok alakasız biri ince uzun biri top heralde toplanmış hali h cevizi gerilmiş hali yeşil soğan ahshsjak
27ozlem Sahnedekimadam aynısını ben de düşündüm bebek büyüyeceğine küçüldü 😂 18 de nar oldu büyüdü allahtan😂
Summerwine Sahnedekimadam bildiğim kadarıyla bu benzetmeler bebeğin karnimizda duruş şekliyle ortalama ne kadar bir yer kapladığını gösteriyor.Bazisi bana da saçma geliyor ama 🤣