annesininaski_ Kizlar 1 kızım var . 20 aylık 1.bucuk yıldan fazladır doğum yaptım sezeryan göbeğim duruyor . Aralıklı oruca başladım bugün 2. Günüm . Göbeğim diyetle gider mi yoksa onun için ayriyeten sporda yapmam gerekirmi
Aylin355 annesininaski_ spor ve korsesiz toparlamak zor sadece diyetle göbek gitmiyor malesef kasların çalışması lazım
siyahinci3 annesininaski_ canim bende ikinci dogumumi sezeryan yaptim 7 ay dolunca diyet ve spor ile bir ayda 6 kilo verdim ..sadece diyet uygulayip spor yapip kaslari calistirmazsan vucudun poset gibi sarkar..Diyetisyen haftanin 4 günü spor yada bir saat yürüyüş öneriyor zaten.. bu asamada evde leslie yapabilirsin gunluk 40 dk leslie ile cok guzel toparlanmistim 86 dan 80 ne inmistim ki kizim 9 aylikken 3.bebe supriz yapti 🤭
annesininaski_ siyahinci3 ☺️ netten mi baksam acaba egzersizlere . İki gündür biraz spor yaptım hamlandim resmen alismadigim için 😂 alışacağım inşaallah 💪
Aylin355 annesininaski_ YouTubea yaz çok güzel egzersizler çıkıyor hem bakarak ordan uygulayabilirsiniz pratik olur
siyahinci3 annesininaski_ youtubeye leslie 40 dk yazin cikar zaten acin videoyu onunla beraber yapin hareketler cok basit ama etkili
Dalklncebru annesininaski_ bende ikinci doğumundan 6 ay sonra 89 kiloyla zayıflamaya karar verdim iki ayın sinunda Ahmet apa diyeti ile 68 e düştüm hergun bir saat 40 dakika evde Leslie yaptım gece yatmadan o kadar faydasını gördüm ki kesinlikle tavsiye ederim.
annesininaski_ Dalklncebru maşallah bende verirmiyim ki ya ins. Veririm . Nasıl bir diyet acaba biraz tavsiye edermisiniz