Tugce-D Arkadasımın cocugunu kaldırdım sol kasıgımda agrı oluştu gecmıyor bugun doktorada gıtmıstım kaldırmadan önce bişi olmuşmudur lutfen rahatlatın 🫣😕
Seval2468 Tugce-D 2 yaşındaki oğlum sürekli kucağımda 4 kat merdiven çıkıyorum kucağımdayken bi problem olmadı 15 kg oğlum.
Sedavedoga Tugce-D ben bişeyleri kaldırma vs den bişey olacağına pek inanmıyorum benim yeğenim 2.5 yaşında daha dün döne döne kucağımda hopladım zıpladım 18+2 yiz çok şükür hayatımı yavaşlatmıyorum
Kucukpanda90 Tugce-D cocuğum 2 yasinda hergün kucagimda geziyor ustumde yatiyor çok sukur birsey olmadı. Mecbur almak zorundayim kucagima oda evladim. 2 yasinda cocuk en fazla 15 kilodur okdardan birsey olucagini sanmiyorum ben
Tugce-D Sedavedoga 13 haftalıgım bende sanırım kafaya taktım ağrının gecmemesıde canımı soktı yada denk geldi bılmıyorum kanama vs olamadıgı surece sıkıntı olmaz sanırım dımi cok tesekkur ederım bu arada rahatladım☺️
Tugce-D Kucukpanda90 haftam kucuk oldugu ıcın korktum 13 haftalıgım sızde agrılar oluyormuydu gecer ınsallah tesekkur ederım rahatlantınız🥹
cokkasmabeabi Kızım 2.5 yaşındayken oğluma gebeydim surekli kucağımdaydı. Oğlum 2.5 yaşına girecek onu da kucakliyorum mecbur 😂 bişey olmaz merak etmeyin
Tugce-D cokkasmabeabi 13 haftalıgım korktum acıkcası gecmedı bırde kanama olmadıgı ıcın rahatım bıraz ınsallalh gecer sızdede agrılar oluyormuydu
Gul_34 Benim ilk haftada kanamam oldu sonra doktorum çocuğunu bile kaldırma demişti dikkat ediyorum ciddi bişey iniz yoksa kanama gibi ayaklarınızı uzatın dinlenin inşallah bişey yoktur
Deletedmom_116 Ağır kaldırmayı göz önünde bulundurmak iş direk post sahibi niye Biz de kaldırıyoruz diye Terslendi anlamadım pek. kaldırdıktan sonra ağrı demiş Önce yok sonra olmuş yani….