Papatyaa_01 helal olsun vallaha 🤭 🤭 yarasın kız
Portakal mandalina yedikten sonra midem yanıyo
kevserky bende de var aynı şikayet şimdi de yanıyorum hatta dayanamıyorum portakala 🫣
kevserky Kuzu ben 36. Haftadayım hala devam ediyor doğuma kadar da devam edecek belli ki inşallah doğumdan sonra geçer ağız tadıyla birşeyler yemeyi çok özledim valla. Bende hepsini çok severim ama ne zaman dikkat etmesem midem kuduruyor rennie şurup kullanıyorum sürekli şişe elimde geziyorum
Bebisinizz ah ahh inşallah bebişlerim gelsin geçer duam bu yani. Ayva yiyorum Bn bol bol iyi geliyor bebek güzel olur diyorlar ekmek ayvası var bizim buralarda çok güzel her gün yiyorum
Hallerimvarbenim az kalmış inşallah bebişin gelsin yersin bolbol sağlıkla al kucağına
kevserky ben çok yedim ayva 35.haftanın içindeyiz artık fayda etmez diye düşünüyorum😂 bende ılık süt içiyorum iyi geliyor rahatlatıyor midemi
Bebisinizz evet bende yatarken içiyorum ılık süt iyi geliyor canım. Ayva çok yemiş benm annem gamzelerim var 😂 kızımın da olur inşallah bnde yiyorum şimdi, 🤗🤗
kevserky benimde 2 3 gündür böyle oluyor 26 haftalığım hep derler mide yanması bebeğin saçlı olacagina işaret diye ama alakası yok iki tane oğlumda kel doğdu buda erkek ve aşırı midem yaniyor kesin buda kel olcak 🤣🤣 Rennie şurup içiyorum hemen kesiyor ve sade soda günde 1 tane mutlaka iç hem bebeğe kilo aldırıyor hemde mide yanmasına çok iyi geliyor canım 🥰
kevserky Amin canım benim inşallah hepimiz🙏🏻
kevserky amiin🤲🏻