cgl1364 Selam arkadaşlar 31+2 hamileyim fakat geçmeyen burun tıkanıklığı ve geniz akıntısı var bu durumu yaşayan var mı ne kullandınz bana doktor asistanı okyanus suyu al dedi de çok faydası olmadığı yazıyor
imy cgl1364 Bende de aynı şekilde ne kullansam fayda etmiyor 21 haftalığım sürekli ağzımdan nefes alıyorum. Burun ameliyatı olmuştum ama onunla ilgili değilmiş alerjik bir durummuş. Nane yağı denedim. Buhar yaptım. Sprey hap kullandım bana mısın demiyor ya
babyakturk imy nasıl geçirdiniz kaç gündür bende ne yapsam burun tıkanıklığım geçmiyor nefes alamıyorum artık
babyakturk seymunaal benim hastalık dolayı uzun süre tıkalıydı sürekli sıcak su buhar yaptım arkasına serum fizyolojik sıktım akıttım bunu açılana kadar 2 gün yaptım sonra biraz açıldı geceleride burun bandı kullanmaya başladım oda iyi geldi şuan daha iyi açıldı
Dygkyz 10+5 burun tıkanıklığı artık yordu 3 haftadır tuzlu su da bi sure rahatlatıyor sonra yine aynı. Uyutmuyor ağzımdan nefes alıncada sabah boğazım ağrıyor ne yapmalı tecrübeli anneler