Mlke987 lerem_merel 8 haftalık olduğum 5 haftalıktan beri bulanıyor ilaç bile geçirmiyor artık keşke birşey tavsiye edebilseydim
Ceycey0 lerem_merel 34. Haftamda kadar prilam kullandım mideme trk etki eden oydu doktorunuza danışın isterseniz gebelikte bı zararı olmadığı için bana hep kullandirdi doktorum
busrasss1 lerem_merel e bebekten bileklik alin cok cuzi bir miktar ise yariyor ben 2 hafta kullandim simdi iyiyim
Elifdamlayildiz 12 haftadayim 6.nci hafatadan beri bulantı kusma çekiyorum henüz tamamen geçiren hiç bı şey olmadı ilaç bile geçirmedi ,tek çözüm uzun süre aç durmamak sık sık ve az az yemek tamamen bulantı bitmiyor ama daha az oluyor en azından
lerem_merel Elifdamlayildiz ben kahvaltılık dışında hiç birşey yiyemiyorum yiyeceklerden tiksinme var 🤢
Elifdamlayildiz lerem_merel ben kahvaltılık da yiyemiyorum ki canım sadece zeytin yoğurt o da zar zor yiyorum o da şansım varsa çıkarmıyorum 🥺
lerem_merel Elifdamlayildiz çok zor gerçekten ama yapacak birşey yok bebişlerin canı sağ olsun sağlıkla gelsinler 🥺🤲🏻♥️