Yagmurkbra Merhaba canım neden harfleri bu kadar çoçuğa zorluk getirecek isimler tercih ettin . Hayatı boyunca hep boğuşsun diye mi ? Önecelikle anlamı güzel isimler verin bebeğinize ve onu destekleyen harfler ile tamamlayın burada yağız ismi hep geçmişiyle uğraşmaktan çoçuk bir yol katedemeyecek Gökalp ise g bin getirdiği zorluklar ile uğraşacak benim tavsiyem ikisinide koymadan önce iki kere düşün derim
seymaa_7 Yagmurkbra merhaba ikisinin de anlamına baktım anlamsız isimler değil geçmişiyle uğraşacak derken onu anlayamadım varsa sizinde önerileriniz yazın lütfen
seymaa_7 Yagmurkbra ayrıca 8 aydır düşünüyorum ve en beğendiğim isimler bunlar iki kere düşün demişsiniz de
Yagmurkbra seymaa_7 Yağız’ın ve Gökalp anlamı ne mesela ? Ve diğer sorunuzun cevabına gelirsek 8 aydır düşünmeniz tabi ki normal insan bebeğin ismi güzel olsun onu taşıyabilsin istiyor? Ben sadece size harflerinden dolayı ilerde sıkıntı çekebileceğini söylüyorum. İnanın bu konuda çok araştırma yaptım. Sizi yanıltmak istemem
Yagmurkbra Cayvarmiya şöyle yardımcı olayım Şira mercanın Instagram sayfasını tavsiye edeyim. Ve tabi Bebeğim İsmi kitabını ne demek istediğimi anlayacaksınız 🙈
seymaa_7 Yagmurkbra yağız esmer Yiğit delikanlı demek Gökalp değil bu arada Göktuğ güçlü zeki idare etme kabiliyeti olan anlamına geliyor türk ismi Göktuğ Ben bi sorun yaratıcağını düşünmüyorum ama ğ olduğu için mi böyle düşündünüz anlayamadım tam
Ersagununannesi Yagmurkbra bende oğlumun adını Ersagun Aktuğ koyacağım. Bana da herkes babasıyla beraber seçtiğimiz ismin çok ağır olduğunu söyledi ama ben gayet memnunum. Ersagun eski türkçede yiğit doktor demek, Aktuğ da eski türk mitolojisinde iyilik tanrısı demek.
Yagmurkbra seymaa_7 şöyle söyleyeyim Yağız isminin sizinde dediğiniz gibi esmer yiğit gibi anlamlara geliyor. Ama kökenine bakınca bir anlam ifade etmiyor ve üstelik Y harfi bu isme duygusallık katıyor hep geçmişiyle uğraşacak hatalarını sorgulayıp düşüncelere kapılacak ve “Ğ” bu harf hep hayatta ona zorluklar getirecek hep bir şeyler ile mücadele etmek zorunda kalacak dediğim gibi araştırmalarım sonucunda size yardım etmek istedim. Sakına yanlış anlamayın sorgulamıyorum sonuçta sizin tercihiniz he soyadınız güçlüdür. O belki hayata bşr adım önde başlar
Yagmurkbra seymaa_7 evet yeni fark ettim yanlış yazmışım bu arada Göktuğ da aynı şekilde G ve Ğ bim oluşu dediğim gibi zor harfler bunlar zorluklar ile mücadele ettirecek türden
Yagmurkbra seymaa_7 size şira mercanın inst sayfasına göz atmanızı tavsiye edebilirim sadece ben son dakikaya kadar kimseye söylemedim. Mesela çoçuğumjn ismini sizde 8. Ayımdayım çok az kaldı diye düşünmeyin vaktiniz var
Yagmurkbra carmellawaldorf merhaba canım Yaman ismi çok güzel bir isim çünkü; anlamı Güçlü, kuvvetli demek yani bu da pes etmeyen istikrarlı olmak demek altını özellikle çizmek istediğim şey !!! ben her şeyden önce ismin anlamına sonra o harfler ile uyumuna bakarım. Evet’ Y ‘ harfi var bu isimde lakin ismin anlamı güçlü olduğu için duygusallığı bastıracak ve geçmişyle uğraşmayacak umarım bebeğinizede uğurlu gelmesi dileği ile
seymaa_7 Yagmurkbra anladım teşekkür ederim yardımınız için ben bu kadar detaylı bakmamıştım biliyorum duymuştum isim analizi olduğunu ama bi de kadir ismi düşünüyoruz ben yanına yağız veya Göktuğ düşünmüştüm kadire uygun bi isim öneriniz var mı acaba
Yagmurkbra seymaa_7 Kadir güçlü, kuvvetli anlamlarına geliyormuş zaten ismin anlamı çok güçlü üstelik ‘. K ‘ harfiyle de daha da güçleniyor çünkü; K harfi hayatında kariyer, hedef getirir. Mesela bu ismi Göktuğ ile tamamlayabilirsiniz. Kadir bu ismi dengeler
Yagmurkbra seymaa_7 iki isimde güzel bundan sonrasına siz karar verin sonuçta ilk ismi çok güçlü olduğundan etkilemez
Yagmurkbra Ersagununannesi iki isminde anlamları çok güzel ve birbirleriyle uyumlu ismin içerisindeki olumsuz harfler olsa bile ismin anlamları kuvvetli olduğundan etkilemez