Kucuk_melegim Kizlar mantar enfeksiyonum var idrarimde de protein eser yaziyor bunun enfeksiyonla alakasi olabilir mi Tansiyonum hep düşük herhangi bir gebelik zehirlenmesi belirtilerimde yok
Minislerinannesiiiii Kucuk_melegim kaç haftalıksın canım benimde protein pozitif yazıyordu +2 yazıyordu bide bende enfeksiyon çıktı sağlık ocağına gittiğimde ilaç vermediler kendi doktoruma görünücem o ilaç başlatmalıymış muhtemelen seninde öyledir bence
Avukathanimm Kucuk_melegim buna cevap verilmemiş diye isyan etmişsiniz de gerçekten bunun cevabını burdan mı arıyorsunuz??? Sorunuz görünüyor muhtemelen ama cevabı tıbbi bilgi gerektirdiği için insanlar yanıtlayamıyorlar. Doğrusunu da yapıyorlar. Doktora soracaksınız.
Kucuk_melegim Mervekara5 yok kuzum ya şekerim biliyorum tahlilde gozukuyor ama kac defa baktirdim şekerim yok kanda yok ama idrarde var gözüküyor
Kucuk_melegim Minislerinannesiiiii 3 defa fitil kullandim zikim olsun işe yaramadi mi anlamadim pazartesi yeni birşeye başlatabilir doktor butun idrar sonclarimla oynamış resmen bitane bakteri
Mervekara5 Kucuk_melegim canım benim de bakteri çok çıkıyor idrarım da mantardan çıkıyormuş onu biliyorum proteine de sebep olabilir ama şaşırmam çok bela birsey
Cihangirmom Kucuk_melegim aman geçmiyor ben kaç antibiyotik kullandım artık bol bol su içiyorum başka çarem kalmadı ilaç ilaç sürekli
Minislerinannesiiiii Kucuk_melegim vallahi benimde öyle daha doktora gösteremedim çamaşırı temiz tutuyorum kuru tutuyorum ama yok geçmiyor
mommyily Kucuk_melegim anladım canım ben daha yeniyim o yüzden bi bilgim yok dizide öyle sandım ilk öğrenildiğinde de tahlil istiyorlar ya öyle sanmıştım doktorunuzu arayın yada mesaj atın bence en doğru cevabı o verir
Kucuk_melegim Avukathanimm bende biliyorum doktora sormayi doktorum bilgi vermiyor tam sonuclar çıkmadığı için pazartesiyi beklemek zorundaym sadece endişelendim belki burda benm yaşadıklarımi yaşiyanlar vardir bilgisi olan yazar dedm
Kucuk_melegim Cihangirmom 3 tane fitil kullandim keske antibiyotik verse daha etkili olur belki 3 litre su içiyorum
Kucuk_melegim Mervekara5 evet okudum bir kaç kişi paylaşmış burda bakteri yuzunden Protein oluyormuş diye