cgmnmelike Merhaba hanımlarrr ☺️ Bebeğinizin beşiğini bebek arabasını kaç ayşık hamileyken aldınız acaba 🙈
Muhammedamine cgmnmelike 7 aylık hamileyim bebek arabasını aldım doğuma 5-6 hafta kala beşiğini annem alıcak kurup havalandırıcam acele etmeye gerek yok bence 🙋🏻♀️
Seldaapk cgmnmelike 20.haftada arabasını aldık bu ayda beşiği alıcaz nasipse.buyuk parçaları önceden almayı planlıyoruz şubatta doğum bizim soğuk ta her zaman çıkamayız diye düşündük.
istanbulluanne Muhammedamine 8 aylik hamileyim beşiğini yeni aldm. Bebek arabasi bakmadim bile daha 😀
cgmnmelike Muhammedamine hangi marka aldınız acaba bebek arabasında cok kararsızım birtürlü karar veremiyorum ☺️
Muhammedamine istanbulluanne bebek arabasını indirimden 3 taksitle aldım 2 hafta oldu 30 haftalık hamileyim ☺️ . Beşiğe bende bakmadım hatta ben alışverişede başlamadım a101 e gelen bikaç birşey aldım o kadar 33-34 hafta arasında gidip kıyafetlerini alıcam
cgmnmelike Muhammedamine bizim gelen hediyelerle doğmadan bi dolap kıyafeti oldu suan ama sadece kıyafetleri var🙈😃
Muhammedamine cgmnmelike https://www.tommybaby.com.tr/4-baby-al-5-dom%C4%B1no-travel-seyahat-s%C4%B1stem-bebek-arabas%C4%B1 Bunu aldım hepsi burada dan 720 tl ye 3 taksit
Muhammedamine cgmnmelike kimse bana hediye getirmedi çocuğun doğmasını bekliyorlar heralde akrabalardan biliyorum 3-4 yaş alıyorlar 😂 ben işimi garantiye alayım kendş alışverişimi kendim yapayım .
Aasslliik Bende 36 haftalık hamileyim 2 ay önce beşiğini odasını aldik anca geldi bebek arabasınıda bu hafta alicaz erkenden alıp eve kalabalık etmeye gerek yok ama kıyafetlerini felan erkenden almaya başlayın hic eksiği bitmiyor 🤷🏼♀️