Laliinnvanilya Kızlar sizce buğra ismi güzel mi benim hoşuma gidiyor ama anlamı erkek deve diye tereddütlüyüm diğer anlamı da turna kuşu demek ama kararsızım sizce nasıl Mustafa Buğra koysam, karekter özelliği nasıl etkiliyor çocuğu acaba varmı Buğra isminde tanıdığınız
CeydaST Laliinnvanilya biz de çok seviyoruz buğra ismini de erkek deve biraz içimizi gıcıklıyor. ama bir anlamı daha var satuk buğra han ilk türk müslüman hükümdar. bu hoşumuza gidiyor. kafamız karışır. ama mustafa asla koymam kayınpederimin adı :D
Aysecan0335 Bizde buğra koyucaz babasının adı burak , bende buğra koyucaz dediğimde bazı kendini bilmezler dişi devee oo sakın koymaa diye tepki verdi sanki fikrini sormuşum gibi , evet anlamı erkek deve ama nolcak ki koyucam iştee 💙😊
CeydaST Laliinnvanilya eyvahlar olsun ahahah. kendisini pek desteklemiyoruz biraz tuhaf bi karakter. geçen gelmiş diyor adı mustafa enes olsun. ne mustafası yaa dedim. eşim de istemiyor Allahtan yoksa büyük kavga çıkardı
Laliinnvanilya CeydaST benim kayınbabam elhamdülillah ağzı var dili yok kendi lafını bile etme benimki tutturdu koyalım koymak düşer diye 😂