Aslında bu konuda açılan başlıklara cevabım hep tabii ki normal doğum diyordum. Yalnız bugün doktor kontrolüme gittiğimde sezeryan ihtimalini düşünmem gerektiğini öğrendim. Sol kaça ve kuyruk sokumu ağrısı ve vajinal ağrım çok olduğu için doktorum çatı muayenesi yapmak istedi (34+0ım bu arada) çatımın biraz dar olduğunu söyledi. İstersen normali deneyebiliriz ama sezeryan ihtimalini de düşün dedi.
Şöyle ki benim bu sol kalça ağrımın teşhisi piriformis sendromu denilen bir sendrom. Malesef bir çözümü hamilelikte yok ve kilo aldıkça bebek ağırlaştıkça daha da ağrım kasılmalarım arttı. Son 2 haftadır sol bacağımı sürüyerek götürüyorum her yere. Hareket ettirmek imkansız halde geldi, yatakta soluma yatamıyorum bacağımdan dolayı. Doktorum normal doğumda bu ağrılarla nasıl karşılayabileceğimden emin değil, normal kesinlikle denemeye değer diyor bu konuda normali çok seven ve destekleyen bir doktor. Ama ben bugün ağrılarından bahsederken ağlayınca bi çatına bakalım ona göre konuşalım dedi ve çatı darlığı da varmış çok değil ama biraz dedi.
Şimdi bu ağrılarla ne kadar dayanabileceğim bilmiyorum, günden güne felçli gibi ayağımı iyice kaybediyor gibiyim. Bir yanım da her ne olursa olsun dayan sık dişini normali dene diyor. Ne yapmalıyım kafam çok karışık😭
Bebeğim bugün ölçümlerde 2720 Gr 45cm çıktı bu arada.
Doktorum 37den sonra istediğin zaman alabiliriz dedi