Buse-ozdmr hayallliiim 35 te gittim ben onda z3 kilo demişti doktorum bugun 36+3 um aksam ustu 5 te randevum var bakalım busefer ne dicek☺️
Aysegul123Defne hayallliiim 36+4 de gitmiştim 3 kilo 50 gr demişti pazartesi gitcem 38 +3 Falan oluyoruz ozaman ne dicek merak içindeyim 🥰
hayallliiim Mavi11 doktorum sınırda dedi ama etrafımda benle olup 3100 3150 olanlara bile doktorları normal demiş bende bilemedim benim doktor mu takıntılı acaba
Esrass21 Bende 37+5 de yani dun gittim 3 kilo gayet iyi dedi doktorum tabi bebekden bebege degisiyordur kucuk minyon bir bebek dedi benim doktorum birde 400 gr farkedebiliyormus tqm olcum saglayamiyorlarmis makineler yani 3 200de olabilir 2800de dedi 🥴
Buse-ozdmr hayallliiim geldim hastaneden 3200 olmuş boyuda 50 santim dedi😂daha doğum pozisyonuda almamış dönmemiş yani
AtlaSeda hayallliiim 37+3 üm kontrolüm vardı 3246 gr dedi doktorum benimde 36+5 de 3 kiloydu bence gayet iyi kilosu Allah sağlık versin inşallah en önemlisi sağlık benim açılmam var doğumum yakın kilolu olunca doğumda zor olur diyolar bence gayet iyi bebeklerimiz 🤲🏻🥰