Birsenvergili Kızlar nereye dönsem yatsam nefesim daralıyor düzelemiyorum sanki içimizde sıkıntı olur ya nefesimiz daralıyor o şekil napsam bilemedim iyice doğum zamanı gelmeye başladı korkuyorum artık kimse yanımda değil nefes darlığı için ekg çekilmişti doktorum çektirmişti hiç bi sorun çıkmadı fakat iyi değilim napsam bilemedim
Cansuercan Birsenvergili al bendende o kadar 🤦♀️ gece olsun istemiyorumm ruhum daraliyor sankii derdimi anlatamiyorumm kmseye
AslNur Birsenvergili dua edersen iyi gelir aynısını yaşadım geçen haftalarda, gerçekten insanın içi ferahlıyor bol bol dua ve iyi düşünce ile ... yoksa sıkıntı nefes darlığından evden çıkılmıyor, duş almak abdest almak bile zor geliyor
Oznurdeniz Birsenvergili benım de öyle acile gittim hatta nabza baktılar yüksek çıktı biraz oksijen verdiler normalmiş son haftalarda ama insan fenalık geçircekmiş gibi oluyor
Tosbik Birsenvergili ayyyy o bende de var aldigim nefes bana yetmiyor. Derinden derinden çekiyorum iyice 😩
Birsenvergili Cansuercan Bugün resmen oflayarak geçti günüm artık baskımı yapıyor yoksa ben mi sıkılıyorum bilemedim kaç gündür evin içindeyim dolar yüzü görmüyorum demin çıktık gezdik ama o da işe yaramadı mutsuzum sanki bu arada 35+5 sen ?
Cansuercan Birsenvergili 33 bendee ys bende söyleyince baskı yapiyodur diyip duruyolar hatta acile bile gittimm serum takip yolladilar pskoljk oldugunu dusunuyorum ama cok skıldım 1 haftadır böyleyimm 🤦♀️🤦♀️🤦♀️🤦♀️
AYCANAKYAKA 37+5 arkadaşlar aynı şeyleri bende yaşıyorum... Ruhum daraliyor sanki konuşurken, yemek yerken tikaniyorum. Artık gelsin istiyor sanırım insan birde son zamanlar heyecan artıyor hep o yüzden bunlar. İlk olduğu için ne ile karşılaşacağımı bilmemek de kafamı karıştırıyor sanırım.Hepimiz için hayırlısı bakalım.
Birsenvergili AYCANAKYAKA Aynen öyle ilk olduğu için neyle karşılacağını bilemiyorsun mutluluk korku heyecan hepsi bi arada bir de baskı yapması da nefes darlığına yol acıyor işte