Aysegulinanc Bugün itibari ile 20+0 olduk 53 el başladığım bu yolda 57 olmuşum morelim bozuk 4 kilo neye aldım bilmiyorum hiç bulantı yaşamadım normal yedim ama burda kilo almayanları görünce moralim bozuluyor sizler kaç kilo aldınız :(
Merve-Ates27 Aysegulinanc 22+1 haftalık geveyim ilk 3 ay kilo verdim 60 kilodan 57 oldum şimdi gebelikten önceki kiloma döndüm ve 2 kilo aldım 62 kiloyum
Asyadgn Aysegulinanc 21 haftalık hamileyim 54 le başladım 60 ım şuanda 😀alıcaz kilo mecbur yapacak bişeyimiz yok yemesem vicdan azabı çekiyorum yesem kilo alıyorum ama mecbur 😀
Mhtpflz Aysegulinanc benim midem bulandığı halde ve kilo vermiştim çok yememe rağmen 18 haftadan sonra hızla kilo aldım bende şaşkınım çok yemiyorumda
Chooo Bende çok zayıf bı şekilde hamile kaldım 40la kaldım şuan 50 kiloyiuim ve 21.haftadayim çok mu bilmiyorum 🙄
Aysegulinanc Chooo çok zayıf olduğun için seni pek bozmaz canım ama gebelik şekeri olabilir önünü almak için mutlaka doktora danış ❤️
Aysegulinanc Mhtpflz bu 30 haftada 2/4 kilo aldım diyenler nasıl oluyolar anlamıyorum biz böyleyken 😕
Aysegulinanc Sureyya1 kilo takıntım var maalesef eşim de de var ondan dolayı ister istemez takıyorum doğum sonuna kadar çok alıp da veremezsem diye
poyrazvearya Aysegulinanc bende ozaman 5 kilo almıştım sanırım hiç bulantı yaşamadım şuan 35+3 üz 20 kilo aldım 😭
Tuccceee Aysegulinanc bana normal gibi geldi. Çoğu kilo almayan kusuyo sürekli. Ben rahat geçirdim 21. Haftadayım 5 kilo aldım sanırım
gzl_2320 Aysegulinanc yalnız değilsin bacım merak etme yapacak yok alınacak o kilolar😂 bende 56 la hamile kaldım 62 i oldum 23+3 haftalığız 🙏💙 sağlıklı olsunlar da kilo verilir merak etme
Aysegulinanc gzl_2320 ay inşallah 12/14 kiloya kadar kafada tamamım ama doğuma kadar 20 kilo alıp sonra verememek korkusu oluştu 😂❤️
Aysegulinanc 199319 normaliz heralde ya yazanların çoğu bu civarda yazmış inşallah 12/13 kilo ile kapatırız gebeliği 🐣