Nerm7n 11+4 günlük olduk bu Çarşamba ikili test yapılacak. Tecrübeli hamişler Neler yapılacak Bilgi verir misiniz? aç karnına mı gitmeliyim doktora?
ilknur2020 Nerm7n ben tok karnına gittim ikili test için kan aldılar ense kalınlığınada ultrasonda bakıldı
Kbrmrt Nerm7n Tam olarak ugs’de ense kalınlığı ve burun kemiğine bakılıyor. Kanda ise down sendromu riski, kızamıkçık ve toksoplazmaya bakılıyor. Bu kadar🤗
Basakaya Nerm7n canım kahvaltını yap git rutin ultrasona bakiliyor. Kan alınıyor hatırlamıyorum ama tek tüptü sanırım. Biraz da idrarın varsa tamam bu is
Sezenatakan Ultrason da bebeğin ense kalınlığına bakılacak ve ayrıca sizden kan alınacak down sendromu riski var mı diye bakılacak
Mvisss9 Myhoney benim hem kapısında yazıyordu hemde içerde sıkışık mısın diye özellikle sordu . Doktordan doktora değişiyor demek ki
Aybuke5 Nerm7n aç tok farketmiyo ama bence tok gidin Çünkü bebişler tokken hem daha iyi hareket ediyo görürsünüz ultrasonda ense kalınlığına bakıyolar ve kan alıyolar o kadar
Myhoney Nerm7n belkide😂ama bnm bildigim ense kalınlıgına ve burun kemiğine bakılıo,sıkışık olmakla alakasını bilemedim
Tuba52 Aç tok farketmio hatta tok olman daha iyi.bnde tok gitmiştim ense kalınlıgına bakıldı kan verdim bi hafta sonra aranacaksınız gelin ögrenin dediler çarşamba gidicem hayırlısı