Melosmeloss Kızlar normal doğum sonrası dikişiniz oldu mu olduysa nelere dikkat etmeliyiz benim biraz dikişlerim sancıyor
Kizilkafaa Melosmeloss Baticon kullan sürekli, bir kere benimde dikişlerim normale göre cok acıyodu meğerse kurumuş, duşa girdim ıslandı rahatladım. Bana doktorum ped kullan bir de baticon ile hafifce orayı ıslat demişti.
Halimbey Melosmeloss iç dış dikisim oldu, ilk günler ayakta duş al ıslak kalmasın dendi. Her tuvaletten sonra yıka güzelce kurula dediler illa bir şey sürülecekse baticon sur dedi başka bir şey yapmadım baticon falan da sürmedim sadece hep temiz ve kuru tuttum hemen düştü zaten benim dikişlerim
[silindi] Melosmeloss her wc sonrası duşta yıkıyordum sonrasında iyice kuruması için kurutma makinesi ile kuruttum ve baticon sürdüm. Her wc’de ped değiştirdim dolmasını beklemeyin hijyen açısından bunlar çok önemli. Bunlara dikkat ederseniz hem hızlı iyileşir hemde enfeksiyon olmaz🙏🏻
Melosmeloss Mfozturk pansuman falan yok şuan normal ped takmamı söylediler hastaneden çıkarken pansuman der mi bilmiyorum
Mfozturk Melosmeloss hastanede misiniz? Evt hastaneden çıkınca pasumana başlanıyor. Ben eve geçtiniz sandım
Kizilkafaa Melosmeloss Normal kuzum, ben 1 hafta bu dikişler ne keşke sezeryan olsam falan diyodum. Depend kullanıyodum meğerse o daha kötü yapmış. Normal pede geçmiştim, hergün yıkıyodum her lavabo sonrasında ılık suyla bir de baticon sürüyodjm rahatlıyodı