2bebisannesi58 Benim kizim 1240 gram olmus dr 28 haftaya uyumlu dedi sizin bebisler nasil. Ben 3 kilo aldim sadcee korkuyodum kilo almadam bebegimdr almadi diye ama iyi dedi dr.
aseldurununannesi_ 2bebisannesi58 bende geçen hafta 28. di 1250 gr bebiş haftasıyla uyumlu demişti doktorum sağlıkla gelsinler ben 10 kg aldım maalesef 🙈🙈
ipekmom_ 2bebisannesi58 26nın ortalarında gitmiştik ultrasonda 27haftalık görünüyor 1120gr 37cm demişti 🥰 bende 7-8kilo civarı aldım 🙈
Ahsenimveben 2bebisannesi58 bende bunu merak ediyridum 2. Gebeliğim ilkinde hatırlamıyorum ama bu gebeliğim de 27. Haftaya girdim ortalama 3.5 kilo falan aldım DRM size normal demiş kendi doktorumada haftaya soracağım inşaallah
2bebisannesi58 aseldurununannesi_ haftalarda kilolarida ayni masalalh miniklere 😘 ben ilk geebeligimde 25 30 kilo almistim bunda almayinca insan bi tedirgin oluyo ama sevindimm suan 😊
2bebisannesi58 2aslan_annesi07 masallah minige 1 hafta sonra sizinkide hemen hemen ayni olur heralde 😊
2bebisannesi58 ipekmom_ ooh masallah kilosu iyi aslinda kilo alinimda guzel bnce insallah son aylarda daha fazla almazsin 🥰
2bebisannesi58 Anakuzusu bence degildir zaten yeni yeni baslicaklar kilo almaya saglikla gelsin bebis😍
2bebisannesi58 Ahsenimveben ben oglum hic durmuyo cok hareketli 1 bucuk yasinda hic oturmuyorum dogru duzgun yemek bile yiyemiyorum heralde ondan kilo almadim ilk gebeligimde yiyip icip yatyodumm sizinde belki o yuzden kilo almamisinizdir
2bebisannesi58 tazecikannee cok sevindimm benimde 29 da o civarda olur heralde saglikla gelsin bebisiniz 🥰
Ahsenimveben 2bebisannesi58 kızım var 2 yaş 2 aylık çok zorlanıyor beni açıkçası ama bilemedim.valla brnde