2022ayti Kızlar bir şeyi merak ediyorum , serklaj dikişi ne zamana kadar korumalıyız yani sonradan dikiş bozula biliyomu yoksa artık ete karışmışmıdır. Bir de çok şükür serklajdan sonra ölçümüm 45 oldu, şimdi riskim azaldı mı?
Melike1805 2022ayti 2022ayti merhaba geçmiş olsun. Serklajdan sonra dinlenin kendinizi yoracak işlerden uzak durun. Bazen doğuma 2 hafta kala alıyorlar dikişi ete yapışmıyor internetten bakabilirsiniz hangi dikiş atıldıysa size. Acil bir durum halinde ya doğumdan önce yada sezeryan sırasında dikişi alıyorlar. Herhangi bir sğrı sızı hissetmiyorsunuz
Melike1805 2022ayti bu arada rahim ağzı bazen uzayıp kısalabiliyor eğer ikiz gebelikse biraz daha dikkatli olmanız gerekiyor.
Aysenur46- 2022ayti bi problem olmadığı sürece 36 haftaya kadar almiolar canım dikişi ağrısız bi işlemmiş bende sabırsızlıkla bekliorum serklajlıyım rahim ağzım 16mye düşmüştü sancım vardı hastanede kaldım 2 gün sonra eve geldim sürekli yatiorum 36 ya kadarda wc harici kalmicam şuan 28+4 üm ❤️
2022ayti Gzo ne zamandır serklaj olundun? Ben 1 aya yakın yatak rejiminde oldum ondan sonra doktor kontrol edip izin verdi, amma şimdi de evde olduğum zamanlar uzanmaya çalışıyorum, işde de oturmaya
Gzo 2022ayti benim 3 hfta oluyor serklajdan sonra dha ise baslamadim rapor aliyorum 20gundur simdi tekrar alicam