Aysee6346 Merhaba arkadaşlar evde şeker ölçümü yapıyorum aldığım cihaz bozuk çıkıyor bana doğru ölçüm yapan cihaz ismi verebilirmisiniz memnun kaldığınız
Slmnbr Aysee6346 bende dün aldım hastanenin diyabet hemsiresi özellikle bayer contour plus yada elite sini al dedi bugün kullanmaya baslicam ..
Aysee6346 mysweetbabyy bende onn call plus aldım dediğin gibi çok kötü doğru ölçüm yapmıyor birde kabul da etmiyor peki kullandığın iyi mi
mysweetbabyy Aysee6346 ay kuzum ölçme daha çok siniein bozulur 1 tabak nohut yemeği 1 dilim tam buğday ekmeği yedim 241 cikti onda şekerim aklım çıktı firma asla kabulde etmiyo yeni cihaz verdiler ama bi kere Bike olcmedim contour plus hastanelerde kullanılıyor cihaz içinde en iyisi dedi eczacı
Aysee6346 mysweetbabyy bende bir kase yoğurt ve 1 tane kaynamış yumurta yedim 260 çıktı morelim çok bozuldu biraz bekleyip tekrar yaptım 150 çıktı anlamadım gitti☹️ teşekkür ederim canım 🥰
Ebrarsurucxx mysweetbabyy bu hangi cihazla oldu canım bende lifecheck kullanıyorum yanlış olduğundan şüpheleniyorum
Aysee6346 Mervegnccmz çubuğu katıyorum e 6 çıkıyor yani kabul etmiyor sonra 1 kase yoğurt ve 1 tane kaynamış yumurta yedim 260 çıktı ardından bir daha yaptım 150 çıktı bu da kaç defa oldu ve yine iki dilim baklava ve kadayıf çikolata lokum yedim 1 saat sonra olçtüm 100 çıktı bende anlamadım gitti ☹️
Mervegnccmz Aysee6346 he yok benim normal ölçüyo e6 diyosa pili falan bozuktur hata veriyo cihaz. Bak bugün kaçamaksız dikkatli gidiyorum bulgur pilavı ve ıspanak yoğurt yedim sadece 143 çıktı 120dk. Şekeri delircem ya ne yicez biz 😭
Aysee6346 Mervegnccmz çok zor ya o kadar da dikkat etmişsin benimde öyle oluyor canını sıkma canım bir an önce sağlıklı bir şekilde kucağımıza alsaydık yavrularımızı içimiz rahatlardı
gamzeliyarim28 Ben de optima kullandım. Sonuçlar doğru gibi görünüyor. Kullanıcı puanı da yüksekti trendyolda. Youtubede kullanım videosu da çekmişler. Kullanım sırasında herhangi bir arızası filan da cikmadi😊