Kahyaasena Kızlar 24+2 günlük hamileyim dün akşam serum taktırdım hastayim die sabah kalktim yemek yedim çikolata sini yedim hiç hareket etmiyor hisetmiyorum hareketlerini surekli kendini belli eden bı bebegim var aslında ama bugün etmiyor sizce uyuyor mu dur
Nur1211 Kahyaasena yatın bol bol dinlenin tatlı yiyin hissetmeye çalışın akşama kadar olmazsa kontrole gidin isterseniz
CeydaST arada hissetmeyebiliyoruz daha erken net hareketler için. ultrasonda mesela hareket ediyor görüp hareketi hissetmediğimiz de oluyor. strese sokma kendini iyidir annesi ♥
turnaolmez Bende böyleyim ilk hissettiğimden bu yana kadar ilk gebeliğim 2 gün güzel 2 gün hissetmiyorum bazen 31. Haftadayım . Çok hareketli değil bazen saatlerce hareket etmiyor . Doktor birşey yok diyor korkma sakin ol ama doktorada sor derim
CeydaST Kahyaasena yok yok korku stres uzak olsun kötü şeyler okumayı da bırak kurma kafanda iyi düşünelim dua edelim ♥ geçen ay 1 ay sonra gittim benim de kafamda döndü ara sıra hemen kendimi pozitif e yönlendirdim bebişini sev konuş onunla tepki verecek merak etme
Leylaayla Kahyaasena o haftada hiss etmeyenler bile var segirme gibi oliyor canim 29 dan sonra net hiss edersin