Bilibili23 Kızlar aranızda domuz gribi olan var mı .2 gündür çok kötüyüm hastaneye gittim bende ki belirtileri ben söylemeden doktorum saydı zaten .ve baya artmış hamileyim diye de çok fazla ilaç vs serum yapılamadı
story Bilibili23 eğer influenza domuz gribi ise ben canım maalesef. Test yapılmıştı pozitif çıktı. Benim ömrümden ömür gitti günlerdir. Hamilelere de yazılan bir ilaç yazdı birkaç doktora daha sorduk içebilirsin dedi içiyorum valla zaten anca onunla biraz toparladım çok şükür 😔
cansualisa Bilibili23 ben oldum doğumdan 15 yün önce 4.5 yaşındaki kızım oldu snra bn Rabbim yaşatmasın aşırı kötüydüm ama 5 günde toparladım antibiyotik tavuk çorbası bir portakal mandalına tükettim birde limon nane
Bilibili23 story ben test yapmadım ama doktor domuz gribisin dedin.ama.agir bir şekilde atlatıyorum özellikle baş ağrısı sizi en çok ne zorladı
story Bilibili23 beni öksürük ve burun tıkanıklığı çok zorladı yıllardır böyle kötü olmamıştım. Öksürmekten yanlarım ağrıyor artık neyse ki bugün biraz daha toparladım çok şükür