2prensesannesiiii irem01 anladım canım dr yazdı bana adı ragnar kullandığım ay gebe kaldım eczaneden almıştık biz 🙏🏻
irem01 Cihangirmom evet çok duydum denemek istiyorum. Hazır mı satılıyor karşıyım olarak bir de kullanmak için belli bi gün var mı baslamak için acaba?
Babyy001 irem01 Allah gönlünüze göre versin inşallah isteyen herkese nasip etsin 🙏🏻 Bence önce bi doktor araştırıp gidin folik asit kullanıyorum diyin belki başka bir ilaç daha verir 4 5 tane ilacım vardı benim 🙏🏻
irem01 Babyy001 doktora sorduğumda çocuk düşündüğün için ilaç veremem yapacak birşey yok beslenme ve yürüyüş dedi. Bu ayı da geçireyim sonra düzgün bir doktor bulup gidecem inşallah
2prensesannesiiii irem01 burda bi arkadaşıma söyledim ilaç mı vesile oldu bilmiyorum o da kullandığı ay gebe kaldı ilaç değildir yazıyor zaten ek gıda takviyesi her hangi bi yan etkisi yok 🙏🏻 Sende faydasını görürsün inşallah canım 🙏🏻
Cihangirmom irem01 ben her gün sabah akşam bir tatlı kaşığı kullandım poleni ayrı balı ayrı kullandım ama karışım olarakta kullanabilirsiniz faydasını gördüm çok şükür darısı başınıza insaallah 🙏
irem01 2prensesannesiiii inşallah ya. Tek kafamı karıştıran adetim bitmek üzere ilaç henüz gelmedi. 7. Gün baslicam kullanmaya Yumurtlama günüm 13. Gün tahminen. Bu kadar kısa sürede işe yarar mı onu düşünüyorum günde 2 defa kullancam artık
2prensesannesiiii irem01 yarar bence çünkü 1 aylık ilaç içinde 10 tane falan kaldı benim ve düzenli kullanmadım 2 gün kullandım 1 gün kullanmadım bi gün kullandım 2 gün kullanmadım böyle düzensiz içtim hep kuzum🙏🏻
irem01 2prensesannesiiii gelsin ben düzenli kullanırım günde 1 tane diyordum yumurtlamaya kadar günde iki tane kullanırım. Hadi inşallah 🤲🏻 çok teşekkür ederim canım 🥰