Ernurr Ne renk ve nasıl bir model tercih ettiniz acaba . Kızım olacak , bu lohusa pijama takımları var üçlü , ya da düz düğmeli mi alsam dedim biraz büyük beden
Sellmaseellma Ernurr lohusa takımını çok kullanışlı bulmuyorum hamilelikte tatlı görüntüsü var ama eoğum sonrası için aynı şey değil bence ben normal düğmeli pijama takımı tercih ettim doğum sonrasında evdede rahatlıkla kullanırım dedim suwenşn internet sitesinde 500 tl üzerine 75 tl indirim veriyor 2 pijama takımı 600 tl indirimle 525 tl ye heldi ve aşırı kaliteli kumaşları da yumuşacık
Edafmo Ernurr ben lcwaikikinin uygulamasından aldım iki tane önü düğmeli pijama takımı. Normal pijama takımı aldım. Lohusa takımları anlamsız pahalı ve dantelli oyalı oluyor sevemedim. Uygulamadan kuponlarla 430₺ye çok uyguna geldi ikisi🏵️
rain26 Saten onu düğmeli pijama takımı tercih ettim . Iyiki saten almışım hem içinde insan kendini çok rahat hissediyor . Penyeleri pek sevmiyorum ilk gebeligimde penye almıştım yıkadıkca sağı solu dağılıyor.
Bebek_5467 Ernurr trednyolda siyah inci den aldım ceyizimede doğuma ordan aldım hem fiyat uygun hemde kaliteli
mrvbskc Pengu hayır almadım gereksiz buluyorum ne ara giyeceğim onu. Birde düz beyaz elbise tarzında aldım onu doğum esnasında giyerim kızımda da aynısını yapmıştım rahat olmuştu. Ama sonra çok üşümüştüm. Mutlaka yanınıza kalın hırka çorap alın.
edkrcy Ernurr İkisini de trendyoldan 118₺ den aldım Xl beden olarak daha hamileliğim erken kilo durumum ne olur bilmiyorum bordo olanın renk seçeneği çok fakat stokları geldiği gibi tükeniyor
Ernurr mrvbskc bu pijamaların içine herhangi bir emzirme sütyeni atlet vs de giyiliyor nu hastanede ,aldınız mı siz
Smry Ben bitane gecelik aldım sabahlık ile birlikte ikisi takımdı Trendyol üzerinden.iki tanede siyah inciden önü düğmeli pijama takımı aldım koyu renkli.