sonnenschein Kızlar 3 gecedir bacak krampı ile aniden uyanıyorum magnezyum içtiğim halde, benim gibi olan var mı?
Ebrudemirtas sonnenschein bende aynıyım maalesef magnezyum içsemde ne bacaklarımda ki kramplarım geçiyor ne de kollarımda ki uyuşma
Mervetnl sonnenschein bende de var kramp sabahları oluyor özellikle yeni uyandığımda. Birde uzun süre ayakta kalınca sol bacağım uyuşup ağrımaya başlıyor. Doktor bişi yapamam dedi magnezyum diasporal kullanıyorum zaten biraz rahatlatıyor o 🙏🏻
symabskrt Ay benimde ilk defa 2 akşam önce oldu yeri hala acıyor 19 haftalık ikiz gebeyim çok kötü bişey magnezyum da fayda etmiyor valla uykumun arasında korkuyorum yine olacak diye 🥺
sonnenschein Hayem magvital ama normalde doktorum magnimore plus yazdı fakat yutamam diye almadım çok büyük çünkü
Betulaa Benim de hep kramp vardı doktor gem magnesium hem calcium yazdı. Geçmeyince magnesium günde 2 ye çıkardı artık rahatım şükür
Betulaa Önce paralı olanlardan kullanıyordum, bir faydası olmadı devletinkini aldım magosit o daha iyi geldi sanki gramı falan fazladır belki bilmiyorum
elanur-1125 Kızlar bende yaşadım onu taktığını bulunca rahat oldu uyumadan önce bacaklarınızı uzatın ve ayaklarınızı bilekten ileri geri yapın daha çok kendinize doğru bilekten yapın bende onun videolarını izledim yaptım youtubeden