2022bebeki Zehra_arsln Benim de hiç yoktu 20 lerde falandı . Suni sancı ile başlattık doğumu hiç aklınıza sezeryan getirmeyin muhakkak önce vajinal doğumu planlayın
Sumeyyeyucel Zehra_arsln ben de 39+1 im bazı günler kasılmalarım oluyor bazı günler tık yok bu doğum sancısı birden mi oluyor acaba ben de merak ediyorum
Merymklc Zehra_arsln 39+5 im benimde sancı acılma yok nişanda gelmişti 1 hafta önce doktor pazartesi gel suni sancı verelim başlatalım doğumu dedi ben suniye karşı değilim sadece süreç doğal ilerlesin istiyorum oyüzden bende bakarız dedim gidince karar verecem pazartesi 40+1 oluyorum
Zehra_arsln 2022bebeki doğum olmazsa pazartesi gel dedi doktor bana korkuyorum direk doğuma almazlar demi 40 hafta olucam tam
2022bebeki Zehra_arsln 39+3te alindim ben doktorunuz nasıl uygun görür bilmem bence yine de hazırlıklı gidin. Açılmaniz var miydi?
Sumeyyeyucel Zehra_arsln 41 e kadar beklemeleri gerekiyor aslında eğer bir sıkıntı yoksa tabi. Bazılarına sezaryen kolay geliyor direk gün veriyorlar 🥺
Sumeyyeyucel 2022bebeki gerçekten aniden mi oluyor ilkim sezaryen oldugu için hiç bilmiyorum sancı nedir
2022bebeki Sumeyyeyucel İnanin anlarsiniz farkını siddetinden suresinin kisaligindan. Dinlenince, yatinca vs geçmiyor çünkü kasiklara bele baskı yapiyor direkt
Sumeyyeyucel 2022bebeki anladım. Peki bu sancılar birden mi geliyor yani mesela gündüz bir şey yokken gece birden sancılar başlıyor mu? Yoksa öncesinden bir şekilde belli ediyor mu?
2022bebeki Sumeyyeyucel hafif hafif kendini gösterir. Süreleri önce 30 dakika ise sonra 20-10-5 dk sonra 1 dakikaya kadar düştü benimki mesela . Giderek kısalıyor sancı süresi o zaman zaten esas doğum sancısı oluyor🙈