aliandalina Mavisssss98 son 2′li sayılar geçmiyor rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah canım 😍
Mavisssss98 aliandalina amin canim ALLAH razı olsun ALLAH hepimize sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin amin 😘 evet hic gecmicek hayatim safak saymakla gecti ama bu cok başka 😍😍
Eren_umay2 Ceycey0 Sağlıcakla gelsinler inşallah bebişlerin ne süpriz yapacakları hiç belli olmuyor . Ya erken geliyorlar ya da hiç gelmek bilmiyorlar 🥰🙈
aliandalina AyFa1608 canım düzenli hissediyorum hatta kordon dolanmış boynuna hareket sayıyorum doktorum 2. Kez dolanması sıkıntılı dedi çok hareketli masallah🧿
323832 aliandalina normalde Nisan 27 günüm bitiyor ama sezaryan olacağı için 13 Nisan demişti ben 10 Nisan olmasını istedim yaklaşınca Bi daha konuşalım olabilir dedi büyük ihtimal 10 ile 15 Nisan arası alacak bebeği
323832 aliandalina amin hayırlısı ile sağlıkla gelsinler kızım olcak Allah nasip ederse ilki de kız ablasının duası sürekli kız olsun demişti
aliandalina AyFa1608 aynen öyle valla kız yemek yemeye korkuyorum desem çünkü o zaman horon oynuyor 🥰 inşallah canım