Sblbngl Hanımlar saçım o kadar cok kaşınıyorki yoğun kepek var ve hayatımda sacımda kepek oluştuğunu ilk defa görüyorum nasıl kurtulurum bundan ben öneriniz varmı.
DerininAnnesi35 Sblbngl karbonatla saç diplerinize masaj yapın banyo öncesi. Sirke de işe yarıyor. Ama head&shoulders şampuanı tavsiye ederim. Çok sıcak sudan da uzak durmanız lazım
midekoruyucu Sblbngl head & shoulders dışında ne kullanırsam kepek yapıyor. Tavsiye ederim. İlk kullanımda etki ediyor. Yıllardır sıfır kepek
Sblbngl DerininAnnesi35 karbonatı nasıl yapcam sulandırcakmıyım yoksa direk toz haliyle döküpöü masaj yapacağım
Deletedmom_116 Islak saçla uyuduysanizda olmuş olabilir eğer sampuandansa Clearin faydasını gördüm ben benimde bı anda kepeklendi iki kere yıkamaya geçti
Sblbngl midekoruyucu aslında bende bu şanpuanı kullanıyorum ama kadınlara göre kepeksiz yazıyor sizdeki ney acaba görsel atabilirmsiniz
Deletedmom_116 Neye göre yorum secoyosunuz acaba uzun uzaya Şöyleydi boleydi yazıyoruz Arada secoyosunuz ne özelliği var secilenin secilmeyeenin . Bir pistuma cevap yok diye yakınır biri tinlamaz görmezden gelin diye yazmadık.
Sblbngl Deletedmom_116 canım sakin ol kızma hemen iki cocukluyum ve küçükler zaman buldukça giriyorum o anda cevap verebildiklerime veriyorum kusura bakma clear kullandım gecmedi canım benim ondan yorumlayamadım. Yoksa fikir için cok tşk ederim
Deletedmom_116 Sblbngl öyleyse sen ksurua bakma♥️Bı çok böyle seyle karşılaşınca insan bı daha görünce şey oluyo saglikla buyut evlatlarını ♥️
Sblbngl Deletedmom_116 yok canım ne kusuru olsun kafam o kadar kaşınıyorki söylenen şeyleri yapmaya başladım artık bir taraftanda bunla uğraşıyorum😂