Saat 8 de yani 6 saat sonra sezeryanım var. Çok korkuyorum, heyecanlıyım, mutluyum, gerginim. Her şeyi aynı anda yaşıyorum ve tabiki uyuyamıyorum 🙈 ilk kez ameliyat olmuş olacağım onun korkusu ayrıca var. Kızımla kavuşacağız onun heyecanı ayrı… çom karışığım. Tüm tavsiyelere açığım kızlar

Cherry95 Doğuma gitmiş hala tavsiye bekliyor asıl biz açığız😄 hastaneye gittin kim karşıladı naptılar ne anlattılar sen anlat kız aaa 😂

Sahnedekimadam ayy gitmedim. Normal değil sezeryan. Bebiş ters geliş. Sabah 7 de yatışım yapılacak 😂😂😂😂 şuan evden yazıyorum

Kayısı suyu veya hoşafı al yanına canım kabız olmamak için. Aklına takılan birşey varsa sorabilirsin

Cherry95 sağlıkla gelsin inşallah😇 ben ansızın sezeryana alındım normal diye gidip. Hiç korkma ameliyat kolay ve güzel geçiyor bebeği 15dkda çıkarıyorlar sonraa senin içini toparlarken biraz baskı hissediyorsun o kadar. Zor olan ameliyat sonrası 😣 benim baya zor geçti korkutmak için söyleniyorum ama konforlu diyenlere şaşıyorum

Hiç korkma ben normal diye yatış yaptım ertesi gün sezeryan olmak zorunda kaldım ama iyi ki sezeryan oldum çok kötü değildi hemen ayaklanamıyorsun ama normal doğum da kolay değil bence içini ferah tut mübarek gece dua edelim sağlıkla kavuş inşallah 😍

Cherry95 canım imkanın varsa bir termos al yanına sıcak su. Çünkü çok kez içmen gerekiyor. Ben Pet bardak termos bitki çayı ve hazır kahve götürmüştüm. Doktorlar izin verdikten sonra sürekli birseyler içtim. Bir de gaz çıkarana kadar yemek yasaktı sürekli birseyler içiyordum..

Bende 5gün önce oldum epidural hiç korkulacak birsey değil. Ameliyat sırasında biraz caniniz sklyor sadece o😂