bitterciko Biraz önce Progestan fitil kullanırken serklaj ipi elime geldi yaklaşık 1 işaret parmağı içerde . İlk gebeliğimde serklajlıydı hiç böyle bişey yaşamadım . Normal mi bu ?
Aysenur46- bitterciko canım bi doktoruna sabah danış istersen bende serklajlıyım eminmisin ip olduğuna❤️
Hanife5728 bitterciko ayy bende progestan koyuyorum ama öle bir parmak boyu ittirmiyorum yanlışmı yapıorum acaba ilk boğuma kadar ittiriyom bırakıyom 🤦🏻♀️öle elime bişey gelmedi hiç
Melike1805 bitterciko benimde elime geliyor druma sordum normal dedi çok ayakta kalma ve çok oturma dedi.
bitterciko Aysenur46- doktoruma randevu aldım da anca çarşamba günü gidebilirim maalesef ilçede yaşıyoruz burda hastane de yok
hilal_gokce06 Canım bnde serklajlıyım ve progestan kullanıyorum benimde elime geliyor ip hep doktorum çıkartmak için biraz uzun bırakıyoruz normal dedi
Hanife5728 Dusenerler ay bana o kadar yetio valla baskı hissi oluşuyor gibi oluyor bide ileriye soksam dikişe filen değer die korkuyorum 🫣 ben iğnede oluyorum haftada bir