Defne_momm Momyyyrabiss elektronik olandan aldım şimdi ki fiyatı 4300 tl 2 kere mi ne yattı sevmedi satıcam keşke almasaydım sizde almayın bence 😕
Sahnedekimadam Anakucağında bebek daha rahatmış gibi geliyor bana , kendini sallayabiliyor vs .. 1200 ₺ civarı benim alacağımda .. dolaptan satanlar da var yarı fiyatına, en kötü kullanır satarsınız elinizde kalmaz diye düşünüyorum
cannjuuu Kimi bebek seviyor kimisi sevmiyor. Ana kucakları daha uzun süre kullanılıyor bence.. Puset bi süre sonra küçük gelecek bebişe. Çok pahalı olmayan modellerden idarelik alabilirsiniz illa elektronik de şart değil. Bana yeğenimden manuel ana kucağı geldi. İkinci el elektronik de aldım. Belki sevmez ama iyice zamlanmadan alalım dedik. Bi arkadaşım ana kucağı yerine salıncak tarzı bir şey almıştı gündüzleri falan hep orada uyutuyor gayet memnun. Tamamen sizin tercihinize bağlı tabi ama nolur nolmaz her şey çok pahalanmadan alıp kenara koymak lazım bence nasıl olsa satılır. Ebebekte şubat indirimi oluyormuş belki güzel bi model yakalarsınız 🌸