Aysegul123Defne Zaman su misali artık doguma 14 gün kaldı diyor sizde ne var ne yok nasıl gidiyor hamilelik 🥰 bebislerimize kavuşmaya az kaldı inşallah hepimiz sağlıkla kucağımıza alırız ne gibi durumlarin içindesiniz toplasıp yorumlasalim♥️
EmineDefneGokce Aysegul123Defne 38+2❤️ gecenin başından beri hafif sancılarım vuruyor inşallah gerçek sancı değildir çünkü bebeğim makat geliş. Haftaya sezaryen 🥲
Aysegul123Defne Duyguucnr ay ne güzel darısı başıma inşallah Allah’ım ikinizide sağlıkla birbirinize kavuştursun 🙏🤎ben normal istiyotum bakalım olacakmi siz sezeryan mi olucaksiniz
Duyguucnr Aysegul123Defne çok teşekkür ederim güzel dualarınız için hepimiz yavrularımıza kavusalım inşallah❤️ normal olarak başlayalım dedi doktorum zorlanırsan sezaryen düşünürüz dedi bakalım kısmet ilk gebeliğim
Zeynepsari34 Bende 38+6 ama doktor hiç birşey demiyor çok stresliyim bende de bir doğum emaresi yok ☹️😭
Aysegul123Defne Basak000 neden normal olmasına engelli var canım? Ne zaman için gün verdi ayniymisiz bebeğin cinsiyeti ne benimki kız ismide ya defne ya asya yada İpek olucak hala karar veremedik 😂
Aysegul123Defne siyahinci3 ay çok az kalmış neden sezeryan dediler önemli olan sağlıcakla kavuşmakta insan merak ediyor canım 🥰
Aysegul123Defne EmineDefneGokce seninde çok az kalmış Allah sağlıcakla kavusmanizi nasip etsin inşallah makat gelişi doğum sancisiyla bile dönem oluyormuş belki dönmüştür bile ona dikkat et canım 🥰
Gamze142536 Ben de 38+1🌸 6. Aydan beri baş aşağı duruyor değişmedi bir yandan hemen gelsin istiyorum bir yandan korkuyorum
Aysegul123Defne Gamze142536 valla bendede bazen korku oluyorda artık girdik bir işin içine 😂 Allah hepimize sağlıklı güzel dogumlar nasip etsin 🙏
Sebahat77 Aysegul123Defne 38+1 iz bizde hayırlısı ile kavuşmak nasip etsin bütün Hamis arkadaşlara 1.dogum normal bu da o şekilde inşallah beklemedeyim 2. Hamilelik ☺️
snm-ekr1 Aysegul123Defne 38+3üm ama şimdilik bir belirti yok bekliyorum hayırlısı ile gelsin inşallah hepimizin yavruları
Aysegul123Defne snm-ekr1 amin benimde durumum ayni bebek hareketlerinde azalma da yok bende kıpır kıpır maşallah 🥰❣️
siyahinci3 Aysegul123Defne Zorunlu sezeryan aslinda ..benim 3.gebeligim..ilk normal dogum oldu..ikinci de plesenta previa vardi 37 haftada sezeryan oldum..dogumdan 9 ay sonra bu bebisime hamile kaldim arasi cok yakin oldugu icin ssvd olmuyor mecbur sezeryan