-MucizeMelegiim- maşallah.. Rabbim ol diyene kadar hersey oluverir.. Onun yanında herşey bol.. Bende tüp bebek oğluş annesiyim. Artık o kadar kırılıyorsunz ki yetersizlik hissi, bende kadinmiyim ya diyordum haşa Rabbim affetsin şimdi çok ama çok utanıyorum vakti zamanında ağlayıp neden ben dediğime çok çok utanıyorum Rabbim bununla hesaba çekmesin inşallah.. Derken ben hunharca temizlik is güç it çek vs yaparak üstelik cocugum 16 kg asla esirgemedim kucağımdan hic ama hic beklemediğim bir ayda. Rabbim bi tane daha bebek haberi ile sevindirdi bizi. Hani derler ya bi tane olduktan sonra devamı geliyor diye, o da beni mi bulur yaa ben yine ikinci istediğimde tüp bebege gidecem herhalde derdim ama oluyormus.. O zincir bi gün kırılıyormuş bu da Rabbimin sırrı.. Şimdi diyorum ki iyi ki iyi ki ilk evlendiğimde hemen çocuğum olmamış, evladın kıymetini anne olmak için döktüğüm göz yaşlarıma saklamışım. Elhamdülillah Rabbim biliyo biz birsey bilmiyoruz.. İnşallah sizde güzel yavrunuzu kucaklar koklar öper seversiniz doğuma da az kalmış maşallah çok güzel duygular..🥰 Rabbim kimseyi yoksun birakmasn Amin🤲