tuubbbaa Kizlar 28 haftalik hamileyim devlet hastanesine gidiyorum ama özele de gitmek istiyorum Çınarlı da memnun kaldığınız doktor hangisi. Karar veremedim yardımcı olur musunuz
Melifarslan tuubbbaa bende onur bey e gidiyorum arkadaşımda onda doğum yaptı geçen sene cok rahattı memnundu. Kişiden kişiye değişir tabiki rahatlık vs ama bende memnunum sezeryan gününü belirledik bekliyorum bende 🙏🏻
butterfly35 tuubbbaa bende doçent doktor güngör beye gidiyorum diğer doktorlara göre yaşı büyük ama tecrübesine güvendiğim için kendisiyle devam ediyorum tavsiye ederim.
tuubbbaa Ben de onur beye randevu alacaktım ama malesef ki cumartesi yokmus . Artik haftaya insallah orada okur da giderim . Bi deniyim bakalim. Güngör bey baya yaşlı ya 70in üstünde ona da gitmek istemiyorum belki daha iyidir ama bilemiyorum yani 🤗
Melifarslan Meliketurnali benim doğumum 2hafta sonra bekliyorum suan ben onur bey e gidiyorum 4-5 haftalıktı öğrendiğimde o günden beri onur beyle devam ediyorum gayet güzel gecti süreç inşallah doğum sürecimde öyle gecer. Orada doğum yapan 2 tanıdıgım var ikiside cok cok rahat gecirdiğini ve memnun olduklarını söylediler. Hastanede odalar tek kişilikmiş zaten temizliği banyo ev herşey icerisinde denildi bakalım bende tecrübe edicem yakında 🙏🏻☺️