Aysenurdemirell Semanurkcbs 2 çocuk annesi olarak söylüyorum kesinlikle pratik bişey al travel sistemler pişmanlık aşırı ağır ve zor
Kirmizibalik1 Elifsenayldrm evet evet heleki sürüşü gerçekten cok rahat. Biz pusetsiz yegenimde kullanmistik. Ben simdi puset aparati alacagim. Pusette alacagimm siz puset aldiniz mi?aldiysaniz her marka aldiniz gerci iki uc aylik bisey puset ama yine de alicam heves ettim ☺️
Papatya_16 Canyon Travel Sistem Bebek Arabasını tercih ettim gayet kullanışlı ve fiyat uygun tüm parçaları cıkartıp takmak kolay devamlı araç kullandığımız için bebek arabasına okadar çok para vermek istemedim açıkçası
Uzay1907 Semanurkcbs mima zigi alın, sıfırına bütçe yetmez derseniz bir sürü sitede terrrtemiz 2.elleri satılıyor. Not: stokke xplory ile başlayan daha sonra mima alan 6 buçuk aylık anne:)
Zeynepx99 Semanurkcbs biz de ebebek galaxy travel sistem bebek arabası aldık 🤌🏼 fiyat performans ürünü tam olarak 😊
Saskinannee Semanurkcbs Chicco goody hem kabin boy hem tekerlek boyutu idealdir, kullanımı açıp kapatma tek elle çok rahat oluyor ve hafif.Tavsiye ederim
Mukadder666 Tgcccc x1 bu 9 bin civari su an fiyatı. r1 bir once cikan modeli, gunesliginde spf gunes koruma farki varmış bir de oturma yerleri farkli cok portatif her kiside
Mukadder666 Tgcccc trendyola hamilton adaptör yazinca cikiyor kelepce gibi düşünün arabanin metal kismina takip uzerine puset oturtuyorsunuz
Edaaa1 Ben de travel sistem istiyorum. Bütçemize uygun olarak kanz d-go, baby plus galaxy, 4 baby cool ve birkaç joie modellerini beğendim ama karar veremedim henüz. Bunları kullanan varsa yardımcı olursa sevinirim.
busrabrbr Edaaa1 kanz d go e bebekte indirime girecek bilginiz olsun 2,800 falan olcak 🥰 ben de ona bakıyorum cok karasızım
-MucizeMelegiim- Semanurkcbs Bende bu arabayı tercih ettim , oglusum ile kullanmak nasip olur inşallah. Gayet sağlam. Air force Travel sistem 🙈🙈
Hilalaltayy Tugcedmr_cn bebeğim daha 4 aylık henüz kullanmadım ama açması kapaması kolay puseti de güzel bence