ipek_1701 Merhabaa kapı süsü , isimli yastık ve isimli tulum için sayfa arıyorum. Nakışlı olursa daha güzel olur . Öneriniz varsa söyler misiniz. Güvenilir sayfa bulmak da zor 🙏🏻
gunes5 ipek_1701 baslazerkesim sayfasından kapı süsü siparişi verdim gelince nasıl geldiğini paylaşırım hastane çıkışı için araştırıyorum henüz
Meliissaaaa ipek_1701 canım ben kapı süsü ve yastığı Trendyoldan yaptırdım. İsimli tulumu ve hediyelik nağmeyi ınstagramdan yaptırdım bugün teslim aldım gayet güzel geldi. Ama tulum işlemeli nakışlı değil istersen yazayım
MaviDeranHazal ipek_1701 selam 👋 instagramda dolandırıldığım için hiçbirine güvenemedim artık. Bugün Eminönü’ne gidip herşeyi seçip beğenerek aldım çok güzel şeyler var istanbulda yaşıyorsanız öyle yapabilirsiniz çok da uyguna geldi
siyahinci3 ipek_1701 Merhaba canim istegramda tasarim feyza arkadasim sayfasina bakabilirsin tulum nevresim set yapiyor
Dilekahmet Merhaba kizlar arkadaşımın sayfası var Instagram hemde trenyoldada satışları var deysahsaptasarim öneririm istediğiniz şekilde kapı usu yaptirabilirsiniz
hayalperest2310 MaviDeranHazal nerde tam olarak acaba bende gidip ordan alayım sipariş vermek istemiyorum
Gizem0654 ipek_1701 merhaba öncelikle kapı süsü vb ürünler için instagramda efelazerr sayfası isimli tulum baskı gibi ürünler içinde mucize_minikler sayfasından alışveriş yaptım gayet hızlı ve birebir ürünler geldi bilginize :)
pamukseker15 Alanyasushome instagramda çok ilgili ve özenli çalıştılar her detayı ile ilgilendiler herkese tavsiyem 🤗
PMY23 İnstagramda sekertadindatasarımlar sayfasından çok memnun kaldım her görende çok beğendi, kapı süsü yastık ve tulumları hatta kendime sabahlık taç ve terlik. Hepsi çok şık çok güzel geldi
Sebahat77 ipek_1701 kapı süsü ve magnet Instagram da Yasemin süs evi var oraya yaptırdım çok ilgililer ve çok memnun kaldım bı bakın isterseniz daha sayfada cikolata vs biseyler de mevcut https://instagram.com/yasemin_sus_evi?igshid=Yzg5MTU1MDY=
Fatma63_41 ipek_1701 ben yaptirdim dün elime ulaştı beğendim instgramda mis__kokular adlı sayfa resim yüklemeyi bilmiyorum yoksa yuklicem
HaticeC123 Ben isimli hastane çıkışı yaptırdım sedefnakisevi diye bi sayfa ınstada memnun kaldımm 😊 kapı süsü bende bakıyorum araştırıyorum ama dododesigntr var ordan sanırım sipariş vericem bakalımm. 🌸😊
MaviDeranHazal Aysnrbtnn Tahtakale esnaflarından aldım Mısır çarşısına varmadan hatta kuru kahveci Mehmet efendiye çok yakındı. Orda sorsanız gösterirler üç dükkan gezdim istediğim kapı süsü bir tanesinde vardı sadece.
meryemy ipek_1701 insta da sordum bi yere çok basit işcilikli bişeye 500 lira dedi ohaa yani kendim alır yaparım hatıra olur hem
minikbalik_ Hastane çıkışimizi Instagram da astralbaby var internet siteleri de var orada yaptirdim cok guzel geldi.Kapi susumuzu ve cikolatamizi da atolyehaziranperileri sayfasına yaptırdım cok ilgililer gercekten
Edafmo ipek_1701 zıbın lohusa_takimlari nakışlı ve kumaşı yumuşacıkk Kapı süsü minik_atolyem kasnak kenarlarında minik minik ledlerş de var ışıklı yani çok sevimli görünüyor 🥰 İkisinden de memnunum çok beğeniyorum🥰
Ela344 ipek_1701 kapı süsü bebeklerinatolyesi sayfasında yaptırdım cidden güvenilir bir sayfa ☺️ isimli takım da hediye geldi ☺️
Bebegimizolsun ipek_1701 nakisli_takimlar sitesinden tulum yaptırdım çok memnun kaldım çokta pahalı değildi
ipek_1701 Güzel anneler hepinize çok teşekkür ederimmm. Hepsine tek tek bakıyorum şimdi. Allah razı olsun sağlıkla kucağımıza alalım inşalllaj bebeklerimizi🤍💕💕💕