monagra Sezaryen istiyorum. Çevremde çok sezaryen var ve hepsi çok pozitif hikayeler (biri annem). Normal hiç düşünmüyorum.
Betulkpln monagra ay benim de kız kardeşim oldu yine olsa yine sezeryan olurum diyor sezeryan için genelde çok korkutucu şeyler söylüyorlar inanma diyor bana da, ben de sezeryan olmak istiyorum bakalım nasipse Allah hepimizi doğumlarını kolaylastirsin
NobleMom -MucizeMelegiim- süre biraz uzun ama açılmam çok geç oldu herkeste böyle olmaz benimle ilgili bir sorun 🙂 ilk 6 saat çok kolay geçti zaten. Ağrılar zorlamadı hiç. Son dört saat biraz zordu oda olsun o kadarcık dimi 🙂
kbralya01 -MucizeMelegiim- sezeryan yaptım 1 hafta oldu çok güzeldi hiçbişe hissetmedim sonrasında büyük bi zorluk ağrı yaşamadım olup bitiverdi hemen 🥰 şimdi de evde ayaktayım işimi gücümü herşeyi hallediyorum çok şükür 🙌
limoncicegimFO -MucizeMelegiim- 9 günlük anneyim normal doğum yaptım ve kısa sürede topladım sayılır kendimi. Sezeryan da böyle olacağını sanmıyorum
Kbetul -MucizeMelegiim- açıklık ve sancı ile normal doğum olarak gittim doğumum sezaryene döndü, iki hissi de yaşayıp ağrısını çektim 🥹
minikbirseyler76 Hem anne hem bebek için tabiki normal olan nasip olsun İnşaAllah sezeryan ameliyat ve ancak acil durumda başvurulmalı ne yazıkki ülkemizde öyle görülmüyor ama…:(
monagra minikbirseyler76 ne yazık ki tam tersi. sezaryenin normal bir şey olduğu bir türlü ülkemizde kabul görmüyor
Rabia04_09 -MucizeMelegiim- Maleswf normal doğum tecrübem olmadı. İşk hamileliğimde erken doğuma alınmak sorunda kaldığım için sezeryana doğum yaptı doktor. Herkeste acı eşiği farklı olduğu için birşey diyemeyeceğim. Ben 10 günde toparlanırşen arkadaşım ertesi güne çok rahat ayaklandı. Ama şunu söyleyebilirim ki kesinlikle ameliyattan sonda bol yürüyüş yapılmalı ki doktorda bunu sürekli söylüyor olacaktır. Yürüdükçe iyileşiyorsun. Yatmanın hiç bir faydası yok. Tabii birde gaz problemi oluyor hastaneye kesinlikle hazırlıklı gidin sezeryan yerinden daha illet bi ağrı oluyor. Kayısı veya kayısı suyu işinizi kolaylaştıracaktır. Bol bol su tüketimi olması gerekir. Pijama konusunda alt pijamam beni çok bunaltmıştı dikişim olduğu için o yüzden bu sefer gecelik sabahlık tarzında almayı düşünüyorum. Şu anlık aklıma gelenler bu kadar 😊
Hacerdogan -MucizeMelegiim- ben kendimi çok şartlamıştım normal doğum istiyordum hazırlandım. Ama son haftalarda tansiyon ödem protein kaçağı çıktı hemen ameliyata girdim insan kendini şartlamamak. Neyse o doktorunuzu dinleyin akışına bırakın bence
FatmaAselinAnnesi_60 Safiyenurrr onunda çok yan etkileri varmış ya sezeryan da bile aynı belden uyuşma tabi bazılarında olmuyor
AsyaveAnnesiii -MucizeMelegiim- bende normalden korkuyorum açıkçası bebek oksijensiz kalır ıkınamazsam falan diye benim esas korkum bu. Bu yüzden sezaryen istiyorum ben. Tabii ki ikisinin de zorlukları var normal doğumda o an çekiliyor acı ağrı sonrasında oturtamayan birçok tanıdığım var tamam yürümek değil ama alttan dikiş olunca oturmak problem oluyor. Sezaryende de yürümek ve sonrası zorlu bi süreç. Ama bi şekilde çıkacak bu bebişler bizde katlanacağız Allah herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🥹🙏
gamzesonmez -MucizeMelegiim- tabiki normal doğum bence de ama zorunlu sezeryan olursa ona da soğuk bakmıyorum
elayaz_ -MucizeMelegiim- 38+2 de normal doğum oldu ilki 😃 ikinciside bir aksilik olmazsa normal olucak gibi
Halimbey -MucizeMelegiim- benim ilk doğumum normaldi ikinci gebeliğim bu yine normal düşünüyorum bütün zorluk dogum anında dayanılmayacak yerde zaten bebek doğuyor ve kucağında bebisinle yürüyerek çıkabiliyorsun bence normal dogum rahatlık