qzm2022 Mrb kızlar kızım şuan 2 aylık martta ablamin düğünü var o zaman 3.5 aylik falan olacak bebeğime güzel havalı elbise arıyorum 🤗fakat hep 6-9 aydan başlıyor beğendiğim elbiseler sizce nasil elbise giydirmeliyim önerebileceginiz sayfa var mi ?
Hallerimvarbenim qzm2022 Bak bu nasıl aşık olmuştum ben buna benim oğlum olacak ama arkadaşıma göndermiştim ordan buldum şimdi ❤️
beyzacmvrc qzm2022 littlehoneybunnies sayfasına bak çok tatlı elbiseler vardı hatta çoğu indirime girmiş bitmişti ama 3-6 ay arası falan varmı bilmiyorum hiç
dilinkopsunemi-bisus Hallerimvarbenim ay bu kusursuuuzz pembe de çok hoş ikisini alıp değişik değişik giydirebilrsiniz 😍😍
denizarenmom Hallerimvarbenim ltfn boyle tatli seyler atmayin bazilarimiz alisveriskolik olabilir🫠 gideyim de kizima 627373837. kiyafetini aliym😂
Hallerimvarbenim dilinkopsunemi-bisus Ay demi ya çok güzel kız bebek elbiseleri var sırf bu yüzden ikinciyi yapabilirim kız olacağını bilsem 😅
dilinkopsunemi-bisus Hallerimvarbenim bi oğlum oldu bide kızım olursa rabbim layık görüp nasip ederse cicili bicili giydirmeyi çok istiyorum umarım sana da gönlünden geçen nasip olur 😍😄
Hallerimvarbenim denizarenmom Ay senin kızın mı olacak ne güzel yaa instagramını verde azda seni darlayım hahah bi arkasının kızı olacak ne bulursam atıyorum kıza 😅
denizarenmom Hallerimvarbenim kiyafet isini cidden asiri abartmisim🫣 gecen yikarken annemle esim ikide bir cok almissin bilmem ne dedi diye oturdum agladim😂 aglama sebebim de hakli olmalari ve benim yedirememem😂😂
Hallerimvarbenim denizarenmom Jsjsjsjsjjshs ay benimde annem öyle çocuğun beş altı yaş eşofmanlarını bile almış dkdjdj