Ya lütfen bir yetkili yardım edip benim ayarlarımı güncelleyebilir mi tüm gönderilerin postların bildirimleri geliyor bana ve böylelikle takip etmek istediğim post açtıgımda yada yorum yaptıgım hiç bişeyi göremiyorum ve takip edemiyorum niye böyle oldu bilemiyorum bi anda 500 - 1000 bildirimle doluyor cok sinir bozucu
Lütfen bir yetkili yardım edebilir mi
- Düzenlendi
Jrhazar merhaba, gelen bildirimlerin üzerine tıklayın yukarı çıkın postu takip ediyor musunuz kontrol eder misiniz? Veyahut gelen bildirimlerin çoğunluğu hangi etiketse o etiketi muhtemelen takip ediyorsunuzdur
görselde ki gibi takip ediliyor kısmına girin.
Takip edilen etiketler
Takip edilen tartışmalar çıkacak bu ikisini de kontrol edin lütfen.
Deletedmom_85 ay çok şükür biri gördü beni deniyip geleyim hemen inşallah çözülür aksi halde çok sinir bozucu🥺
Jrhazar yorumuma ek olarak eklemeler yaptım yukarıda oradan da kontrol ediniz
@“Mutiii”#p26076569 gelen bildirmlerde takip ettiklerim yok aksine takip edip görmek istediklerim hep arada kaynamış 😫
- Düzenlendi
Jrhazar bahsettiğim yerden kontrol ettiniz mi? Takip ediliyor kısmından
Deletedmom_85 evet sizin görselinizden sonra bu gönderileri hiç göremediğimi fark ettim görmek istediğim hiç bişeyi zamanında görememişim
- Düzenlendi
Jrhazar takip ettiğiniz bütün etiketleri tartışmaları takipten çıkar mısınız? Muhtemelen siz post takip etmek isterken etiket takip etmişsiniz
mesela gebelik etiketi ile ilgiliyse bütün postlar gebelik etiketine tıklayın sağ üstte yıldız var yıldıza tıklayın, takip edilmiyor seçeneğini tıklayın.
Deletedmom_85 şimdi hepsini temizledim biraz bekleyelim bakalım bildirimler gelecek mi herseyi takipten çıktım
- Düzenlendi
Jrhazar burada hiçbir tartışma yok gibi görünüyor yazıyor değil mi? Etiketleri de tartışmaları da takipten çıktınız?
Başka bir nedeni yok bahsettiğim şekilde, dikkatli kontrol ederseniz sorun çözülecektir
Deletedmom_85 evet aynen öyle yazıyor birtel sizle olan bu postu takipteyim bunuda kaybetmemek için 😕
Jrhazar sorun muhtemelen çözülmüştür diye düşünüyorum 😊 deneme amaçlı biraz bekleyin bakalım bildirim gelecek mi. Gelmezse tekrardan bir etiket veyahut tartışma takibe alın deneme amaçlı bakalım eskisi gibi bildirim gelmeye devam edecek mi?
Deletedmom_85 teşekkür ederim desteğiniz için, sorunum çözüldü 🤍 daha da takip etmeye korkarım 😃
Jrhazar Süper tam tahmin ettiğim gibi. Rica ederim 🫶🏻🤍