Busraseren94 esmerella37 sanki bir ince çzgi dimi bu testler de nerde olması gerekiyordu bende var resme bakim atim aynı yerdemi
Sena00 Allah aşkına kadın burda stresli okadar post açıldığı yetmezmiş gibi bide bu üzgün halinde buraya kese fotoğraf atıyorsunuz bir durun bakalım kadın sevinecek mi surda ciddi bişey konuşuluyor
esmerella37 Vildantas yaa ciddimisiniz 🥰😍 allahımm umutlanmakta istemiyorm ama valla drek yapasıya buraya attm beklemede yok yani 1 dakkada ckam sonuc
Sena00 esmerella37 heyecanlarını anlıyorum canım üzülmeni şu şekilde söylüyorum burda bişey konuşuluyor varmı yok mu diye hani insan kendi derdinde biraz anlayış göstermeleri gerek
Vildantas esmerella37 adet gununse eğer. Bendede böyle çıkmıştı geç döllenme demişti doktor. 💘🥰 Seninde öyle büyük ihtimalle her ihtimale karşı yarın 1 hafta öncesi testler var onlardan al yap daha net cikiyo bende o şekilde öğrenmiştim bu mübarek günde rabbim yüzünü güldürsün kucağını boş bırakmasin inşallah 🥰😍🙏
Hallerimvarbenim esmerella37 Ne üzül ne sevin kuzum rabbim hayırlısını versin tekrar test yaparsan bize de haber ver olur mu erken gebelik testi al eğer test alırsan
NobleMom esmerella37 kız üstünden 10 dk geçmeden nasıl atarsın testi 😂 yarın sabah tekrar test yap. Ümitlendirmek istemem ama var çizgi ❤️