Ebrarliva esmerella37 rabbbim sana bu guzel gecebin hatrina güzel haberi nsip etisn canım belki erken yapmışsindir
MaviK esmerella37 hiç üzülme kuzum rabbim ona vakit vermiştir streste yapma , bu gecenin hürmetine tez vakitte inşallah kucağın dolsun ❤️
Skrn1 esmerella37 böyle düşünme Rabbim bekletiyo ise vardır bir bildiği birkaç gün sonra tekrarla geç döllenme de olmuş olabilir
Pemberuya esmerella37 oy kuzum hiç canını sıkma Emin’im vakti gelecek😊 bide soğan suyu denediniz mi benimde olmuyordu adet günü itibaren 8 gün 1 çb içtim 2 ay sonra oldu
Dacmnt esmerella37 Kaç kişiden dua aldın böyle bir gecede vakti var canım hayırlısından başka bir şey denmiyor seni çok iyi anlıyorum..
Zln2152 esmerella37 her gebelikte belirti farklı olur kuzum bende de hiç göğüs hassasiyeti yaşamamıştım mesela. Kasık ağrım ve göz kararmalarımdan şüphe duyup test yapmıştım akşam
Ebrarliva esmerella37 ins xnm benim degilsede üzülme rabbim geviktiryorsa guzellestirordur inşallah ikizlere hamile kalırsın bu hamileliğimde sana dua edicem 🤲 ablamın da olmuyor seni çok iyi anlıyorum
Zln2152 esmerella37 herşeyde vardır bir hayır kuzum sıkma canını. Rabbim en kısa zamanda tattırsın sana güzel duyguyu🥹🙏